Single op Valentijnsdag?

Hieronder vind je 10 leuke ideeën die je kunt gebruiken om je perfecte Valentijnsdag te creëren. Je plan hoeft niet overdreven of duur of tijdrovend te zijn. Het gaat allemaal om het kiezen van feel-good ideeën die je een leuke Valentijnsdag vol zelfliefde geven. Natuurlijk kun je de ideeën net zo goed gebruiken als je niet alleen bent op deze dag.

Valentijnsidee 1

Begin je Valentijnsdag met het eten van een geweldig ontbijt inclusief een persoonlijk servetje. Op Pinterest staan hele mooie om zelf te maken, zoals bijvoorbeeld deze: https://nl.pinterest.com/pin/315955730109143881/

Als je de dag begint met een speciaal ontbijt voor jezelf, begin je je dag in elk geval goed. Denk eenvoudig en gemakkelijk om maaltijden te maken zoals:

  • pannenkoeken met siroop
  • klassieke wentelteefjes
  • zet ze vervolgens om in een meer magische maaltijd door bijvoorbeeld speciale ingrediënten toe te voegen, zoals
  • rode bessen, chocolade saus en sprinkles van cacao of glitters.Je kan ook met een hartvormig cookie-cutter je pannenkoek omtoveren tot een feestelijk ontbijt, of maak bruine suiker spek harten, hartvormige wentelteefjes, rode fluweelzachte wafels en serveer met een sprankelende roodgekleurde smoothie (heb je toch nog wat gezonds!)

lekker valentijnsdagontbijtje Valentijnsidee 2

Misschien moet je toch al elke dag een lunchpakket voor jezelf maken, maar zelfs als je dat niet doet, waarom doe je het dan niet op deze speciale dag? Wie waardeert er nou niet een lekkere maaltijddoos met lekkernijen waar ze van houden, en klaar voor de lunch tussen een druk schema in? En zorg ervoor dat je een handgemaakte kaart als verrassing toevoegt, daar vrolijk je van op!

Bekijk alle liefdesbriefideeën op Pinterest en probeer wat van de prachtige kleine kaartjes om je notitie voor jezelf extra speciaal te maken. Gewoon, als hart onder de riem.

valentijnsdag voedsel Valentijnsidee 3

Begin aan een leuk arts & crafts project, zoals een prachtige dromenvanger, welke je gemakkelijk in een middagje gemaakt hebt. Je kan ze in elke gewenste vorm en maat maken.

Benodigdheden:

plastic HAMA kralen
ronde metalen cakevorm (of welke vorm dan ook)
borormachine
vislijn of transparante draad
OPMERKING: Ik koos ervoor om een ​​taartvorm te kopen in de kringloopwinkel, in plaats van er een te gebruiken waarmee ik kook. Voor de zekerheid.

kralen diy dromenvangers Stappen

  • Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius
  • Leg de kralen in de vorm. Indien je ruimte over hebt aan de zijkanten, leg er toch maar een kraal op, ze zullen prima smelten aan hun zijkanten. Hoe minder gaten je hebt, hoe minder je gaten in je dromenvanger hebt.
  • Laat ze 30 tot 40 minuten smelten in de oven.
  • Haal ze uit de oven en laat ze goed afkoelen, een half uurtje minimaal
  • Boor met het boormachine een gaatje op minimaal een halve centimeter afstand van de zijkant
  • Haal het visdraad erdoor, maak een lusje et voila: je dromenvanger is klaar!

Tip: Zorg dat je de ruimte goed ventileert, daar er wel wat vervelende walmen kunnen vrijkomen. suncatcher about our brands

Valentijnsidee 4

Trakteer jezelf op een verwenmomentje en ga naar een nagelstyliste om jezelf een pedicure te laten geven. Lekker ontspannen en weer fris en fruitig! Je kunt natuurlijk even goed alle benodigdheden in huis halen en het zelf doen.

Valentijnsidee 5

Geef je haar wat welverdiende extra pampering met bijvoorbeeld een lekker haarmasker of elixir. Ik raad Sasha Pure's Hair, scalp and skin elixir aan-er zijn maar een paar druppels nodig om je haarlokken te helpen genezen en versterken, kroezen te verwijderen en de kleur uit te breiden voor gezonder haar met een wonderbaarlijke glans. Daarnaast is deze unieke en exclusieve formule ook goed om tekenen van striae, littekens, fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren. Sashapure producten Ook Sasha Pure's Conditioning mask is geweldig- dit intensieve hydraterende, conditionerende, versterkende masker revitaliseert haar dat is beschadigd door millieu, thermische styling en chemische en kleurbehandelingen.

Valentijnsidee 6

Verwen jezelf met een doos chocolade, een flesje wijn en ander lekkers dat je graag lust. Tenslotte draait Valentijnsdag helemaal om jou!

Valentijnsidee 7

Probeer nieuwe looks uit en maak jezelf op zoals je nog nooit eerder hebt gedaan. We zouden hierbij zeker onze kunstwimpers van Ardell aanraden; zoveel toffe variaties die je allen een totaal andere look geven! Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en je voelt niet eens dat je ze draagt!

Je zal stralen zoals nooit tevoren! Tip: Probeer Ardell's Faux Mink Demi Wispies; dit is één van onze persoonlijke favorieten.

Ardell Kunstwimpers Valentijnsdagidee 8

Heb je kids of een huisdier? Maak dan een extra lange wandeling met je hond, koop een nieuw speeltje en verwen hem of haar met een groot bot. Voor de kinderen kun je wat extra quality tijd inlassen en iets ondernemen wat zij leuk vinden. Denk bijvoorbeeld aan een speelparadijs; dan kun je tenminste nog wat tijd voor jezelf benutten.

Valentijnsidee 9

Huur een stapel dolkomische films en bivakkeer in je lekkerst zittende huispak op de bank. Zorg natuurlijk voor de nodige lekkernijen om je te vergezellen.

Valentijnsidee 10

Baal je ook zo van die grauwe, grijze wintermaanden en vind je het tijd om jezelf voor te bereiden op de lente? Geef jezelf een lekker bruin kleurtje met de Solaris Zelfbruiner/ Spray Tan in combinatie met de Solkiss Applicator Mitt (handschoen). Lees wel eerst even de tips uit de vorige blog zodat je het goed doet, hier staat ook informatie in met betrekking tot het artikel uit het Algemeen Dagblad van februari 2020. Solaris is NIET schadelijk voor je gezondheid en kan veilig gebruikt worden! Solaris Spray Tan

Nou mensen, dat was het dan. Als extra tip kan ik nog meegeven om een kaartje aan je beste vrienden of vriendinnen te sturen. Let erop dat je dit niet pas een dag van tevoren doet, dan komt je kaart waarschijnlijk niet op tijd aan. Als je fan bent van bloemen en/ of chocolade; wacht eventueel met deze aan te schaffen tot een dag na Valentijnsdag. Goede kans dat je deze met 50% korting op de kop kan tikken. We wensen iedereen een geweldige Valentijnsdag vol (zelf)liefde!