Scrub & Peeling

Dode huidcellen en onzuiverheden zijn het gemakkelijkst te verwijderen met een Scrub & Peeling.

De huid krijgt daardoor een egale look & feel en verzacht dicht aan de oppervlakte liggende rimpels. Het voorkomt tevens mee-eters en ingegroeide haartjes. De kokos-, fruit-, citrus en bergimageuren, geven je een ontspannend en fris gevoel.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

12 24 36

Scrub & Peeling

Met behulp van natuurlijk, vulkanische zand uit Tahiti en stekelige mergkorrels van bamboe om de onzuiverheden voorzichtig te scrubben, alsmede een speciaal uit Pompoenfruit geproduceerd enzym waarmee de dode huidcellen voorzichtig kunnen worden verwijderd, laat Scrub Up Dagelijkse Detox je huid eruit zien alsof het een maand lang is gescrubd en gladgetrokken, maar dan zonder een peperdure rekening van een kuuroord.

Deze detox is geschikt voor de dagelijkse reiniging van de huid, is vrij van diethanolime, parabenen, sulfaten, siliconen en palmolieproducten. Wel aanwezig in het product, o.a.: tegosoft (hydrofiel verzachtend middel), vulkanisch zand uit Tahiti (natuurlijke scrub), pompoenenzym (natuurlijk hydratatiemiddel) en stekelige mergkorrels van bamboe (eveneens een natuurlijke scrub).

© 2020 AboutOurBrands