Kussensloop

Slapen is essentieel om emoties van de dag te verwerken en nieuwe energie op te doen voor het etmaal erna. Waar we echter veel minder snel bij stilstaan, is het feit dat het juiste beddengoed kan bijdragen aan een gezonde huid en haar.

Onze zachte, satijnen beauty pillows reguleren de talgproductie en behoudt vocht. Bovendien geeft het verkoeling en heeft het een polijstende werking, waardoor je ’s ochtends niet met vervelende slaapvouwen in het gezicht of piekend haar opstaat.

Waarom een satijnen kussensloop?

Het satijn dat wij voor onze kussenslopen hebben geselecteerd is van een zware kwaliteit, 100% polyester en heeft geen (uitwasbare) coating. Vlekken zijn makkelijk te verwijderen en kan zonder problemen gewassen worden op 40 graden Celsius. De witte Beauty Pillow, die we met name adviseren voor de zware acnehuid, mag zelfs op 60 graden Celsius gewassen worden. Na het wassen kan de sloop de droger in en komt daar vervolgens krimpvrij uit.

Wat doet satijn?

De fijne structuur van het dichtgewoven satijn zorgt ervoor dat het vocht wordt behouden voor huid en haar en niet wordt geabsorbeerd zoals bij katoen, waardoor je de volgende ochtend niet zo'n trekkerig gevoel in je gezicht hebt. Tevens wordt de talgproductie gereguleerd en heeft het satijn een polijstende werking waardoor de huid niet wordt opgeruwd en het haar kan glijden. Een gladde huid en een glanzende haardos is het resultaat, zonder klitten en pluis. Prettig is ook dat verzorgingsproducten niet door het satijn worden opgenomen en hun werk kunnen doen voor huid en/of haar.

Voordelen van een satijnen kussensloop

  • Een mooi geföhnd kapsel blijft langer in model
  • Haarstukken en extensions blijven beter op hun plek
  • Het haar wordt minder snel vet
  • Slaapvouwen in het gezicht krijgen geen kans
  • Rimpeltjes vervagen
  • Puistjes en acne verminderen- Een vurig rode huid krijgt de kans om te kalmeren
© 2020 AboutOurBrands