Finishing Spray

Deze spray komt het dichtst in de buurt van een klassieke haarspray.

Het is verantwoordelijk voor extra glans en hold, zodat je langer van je coupe kunt genieten. Breng het aan nadat je je gebruikelijke stylingsproduct aan je haar hebt toegevoegd.

Finishing Spray

Deze spray vormt de finishing touch van het in model brengen van je haar. Of beter gezegd: het in model laten van je haar. De spray werkt als een soort stevige beschermlaag, waarmee je coupe niet uit model gebracht wordt door het eerste zuchtje wind en biedt je zelfs de mogelijkheid los haar nog net wat extra volume te geven.

De spray geeft minder zwaarte dan de klassieke haarlak, waardoor je je minder zorgen hoeft te maken over de vraag of je haar na een aantal uren toch inzakt. Om dagelijks het beste resultaat te bereiken, is het aan te raden je haar voor het slapen gaan goed uit te wassen. Zo voorkom je dat je de volgende ochtend je nieuwe laag spray aanbrengt op de resten van de oude. Dit kan het effect van het product tegengaan.Finishing Spray

Finishing Spray zorgt voor glans, fixatie en stevigheid door de dag heen, maar blijft vatbaar om met de handen opnieuw te modelleren. Bovendien is het voedend voor het haar, vermindert het kroezen en pluizen en kun je het gebruiken bij ieder haartype.

© 2020 AboutOurBrands