Clearogen

Clearogen Anti Acne en puistjes behandeling

Ontdek wat Clearogen de perfecte keuze maakt voor de behandeling van je hormonale acne. Of je nu te maken heeft met jouw eerste uitbraak of lijdt aan aanhoudende acne bij volwassenen, Clearogen is geschikt voor jou.

Verander nu de toekomst van je huid en probeer het zelf!

Clearogen, Zeg nee tegen Acne!

Je wast je gezicht, je hydrateert, maar het is niet genoeg. Wees gerust want het ligt niet aan jou, het zijn de hormonen.

Clearogen's 3-in-1 acne behandeling pakt de oorzaak Dihydrotestosteron (DHT), aan waardoor de reeds bestaande puistjes verdwijnen en toekomstige acne uitbraken op je gezicht worden voorkomen.

Klinisch bewezen; 95% effectief

Clearogen’s natuurlijke ingrediënten zijn geselecteerd omdat ze wetenschappelijk hebben bewezen het hormoon DHT te blokkeren op een effectieve manier, zonder enige bijwerking.

Vol kracht

Clearogen combineert de kracht van benzoylperoxide, salicylzuur en zwavel met actieve botanische extracten die de ontwikkeling van acne voorkomen en olieproductie in de talgklieren te remmen.

Deze unieke ingrediënten van Clearogen richten zich specifiek op en verminderen de hoeveelheid DHT die, indien onbehandeld, de acne-uitbraakcyclus kan starten.

Bestrijd de oorzaak

Clearogen is anders vanwege onze unieke ingrediënten en bezorgsysteem. Linolzuur (vetzuur) en beta-sitosterol (phytosterol) zijn de krachtigste bekende remmers van type 1 en type 2 ‘5 alpha reductase’ (of 5AR) enzym. Dit enzym zet testosteron om in DHT en het is dihydrotestosteron (DHT) dat de huid negatief beïnvloedt en acne produceert bij gevoelige personen.

Saw Palmetto Extract, GLA, ALA en andere vetzuren dringen acne en poriën binnen om snel belangrijke ingrediënten aan de talgklier te leveren. Deze ingrediënten remmen DHT en blokkeren op hun beurt androgeenreceptoren van DHT om de olieproductie te reguleren.

Zonder het geformuleerde afgiftesysteem van Clearogen zouden deze belangrijke ingrediënten op de bovenste lagen van de huid achterblijven, waardoor ze niet effectief zouden zijn.

Clearogen verwijdert puistjes

3-voudige aanpak

Clearogen Foaming Cleanser gebruikt salicylzuur om vuil, talg, make-up en bacteriën die bijdragen aan acne zachtjes te verwijderen.

Clearogen Clarifying Toner verwijdert onzuiverheden in de poriën en zorgt voor een evenwichtige olieproductie, vermindert roodheid en irritatie en gebruikt botanische extracten om de celvernieuwing te verbeteren voor een gladdere huid.

Clearogen Acne Lotion is een lichtgewicht glansvrije vochtinbrengende crème die de huid beschermt door snel roodheid te verminderen, poriën te verduidelijken en de olieproductie te reguleren.

Clearogen, De enige lokale acne behandeling die de oorzaak van acne aanpakt.

© 2020 AboutOurBrands