Zilvershampoo

Deze shampoo bevat paarse of blauwe pigmenten, die worden gebruikt om blond, grijs of wit haar een koele tint te geven.

Ook helpt het om ongewenste goudgele tinten in het haar te neutraliseren. Het verheldert doffe kleuren en beschermt extra tegen Uv-straling.

Hoe werkt zilvershampoo?

Naast het feit dat je er simpelweg je haar mee kunt wassen, is het ook het ideale middel om je haarkleur te herstellen. De shampoo maakt gebruik van paarse en/of blauwe pigmenten en mengt zich met gele en oranje pigmentkleuren. Een ideaal product voor mensen met een witte, grijze of blonde coupe. Dit zijn vaak de varianten waarin gele en oranje haartinten ontstaan.

Hoe lang duurt het effect?

Niet sis voor eeuwig, dus je zult het product moeten blijven gebruiken voor blijvend resultaat. Is je haar donker van nature maar heb je het geblondeerd? Dan zal je haar zich sneller proberen te herstellen met intensere gele en oranje pigmenten.

Ook heeft het aantal wasbeurten invloed op het resultaat. Door je haar te wassen, slijten de pigmenten die er erin aanbrengt uit je haar. Blijf de zilvershampoo dus met enige regelmaat gebruiken. Verwar de shampoo echter niet met haarverf, maar zie het vooral als stimulans. Is je haar beschadigd, gebruik de shampoo dan maximaal tweemaal per week en bouw het langzaam op tot eenmaal per drie wasbeurten.

© 2020 AboutOurBrands