Haarwax

Haarwax is een stylingproduct met buitengewone mogelijkheden. Afgezien van het conditioneren van haar, verbetert wax het haarvolume, glans, structuur en textuur. Dat is een formidabele lijst met voordelen van slechts één product.

Ontdek waarom wax voor haar precies de ideale alles-in-één stylinghulp is.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

12 24 36

Wat is Haarwax?

Haarwax is een stylingproduct met buitengewone mogelijkheden. Afgezien van het conditioneren van haar, verbetert wax het haarvolume, glans, structuur en textuur. Een fantastische aantal voordelen van slechts één product. Ontdek waarom wax voor haar precies de ideale alles-in-één stylinghulp is.

Wat doet haarwax

Wax geeft de meeste houdbaarheid van elk product op je lijst, dus het is ideaal om te gebruiken als je je haar de hele dag op zijn plaats wilt houden. Het is dik en vettig, dus een slechts klein beetje gaat lang mee. Het kan wel wat meer werk vergen om uit te wassen.

Voor welke haarlengte is Wax goed?

Het is geweldig voor grof of dicht getextureerd haar om het op zijn plaats te houden en kan worden gebruikt als plaatselijke behandeling op elk soort haar om wilde haren naar beneden te drukken. Wax is ideaal voor het definiëren van stug en langer haar, maar ook om sterk gevormde stijlen zoals gladde in model te strijken.

Wat te gebruiken? Clay, Crème, Gel, Paste, Pomade, Mousse of Wax?

Als je hetzelfde haarproduct gebruikt sinds je tienerjaren, zelfs als je stijl is veranderd, is het misschien tijd om je regime te heroverwegen. Het juiste product kan immers het verschil betekenen tussen goed haar en geweldig haar. Belangrijke punten om naar te kijken zijn de huidige dikte van je haar, de stijl waarin je het wilt dragen en de voorkeuren die je zelf hebt, aangaande strak of loshangend haar, een gladde of droge look.

© 2020 AboutOurBrands