Filteren
Selectie verfijnen

Haarproducten

Bij AboutOurBrands.nl zijn we gespecialiseerd in haarproducten. Van Haarverzorging en haarstyling tot haarkleuring en anti-haaruitval.

Wij hebben de oplossing voor elk probleem en de finishing touch voor je meest modieuze kapsels!

Vindt je favoriete haar brands hier.

Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

12 24 36

Haarproducten

Bij haarverzorging gelden de normale richtlijnen voor hygiëne in bijzondere mate. Regelmatig borstelen en kammen houdt het haar krachtig en gaat de vorming van hoofdroos tegen.

Een aantal keren per week moet het haar gewassen worden. Bij te weinig wassen verstoppen de poriën en wordt het haar dof. Te veel wassen of te vaak drogen met hete lucht kan te sterk ontvetten en brosse haren tot gevolg hebben.

Ouder worden leidt tot haaruitval en dunner haar. Het kan ook het gevolg zijn van ziekten of röntgenstraling. Ook kan het na verloop van tijd kleur verliezen en grijs worden. In al deze gevallen bestaan er middelen, tools en producten om herstel te activeren en bevorderen.

Haar heeft als functie warmte en bescherming te bieden, maar is eveneens een modeverschijnsel. Het bepaald in sterke mate de indruk die je op anderen achterlaat en de boodschap die je wilt vertellen. Dankzij diverse, op elk haartype afgestemde, stylingproducten, kan het beoogde doel worden bereikt.

© 2020 AboutOurBrands