Minoxidil

Heb jij last van dunner wordend haar, haaruitval of kaalheid? Dan is Minoxidil kopen een goede oplossing! Er is een onderscheid in de dosering van de werkzame stof Minoxidil voor vrouwen en Minoxidil voor mannen: voor vrouwen is Minoxidil van 2% over het algemeen de beste keuze, terwijl mannen vooral Minoxidil van 5% worden aangeraden. Minoxidil kopen doe je eenvoudig en voordelig bij AboutOurBrands. Bestel nu!

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

12 24 36

Wat is Minoxidil?

Minoxidil stimuleert de haargroei en vermindert overmatig haaruitval in gevallen van alopecia androgenetica - erfelijke haaruitval, ook wel haaruitval van het mannelijke type. Dit verschijnsel begint meestal met dunner wordend haar of haaruitval op de kruin of bij de slapen, maar kan uiteindelijk uitlopen op volledige kaalheid. Hoewel het gaat om ‘haaruitval van het mannelijke type’ kunnen zowel mannen als vrouwen verschijnselen van alopecia androgenetica ervaren. Daarom kun je bij AboutOurBrands Minoxidil voor vrouwen en Minoxidil voor mannen kopen.

Is minoxidil veilig om te gebruiken?

Het kan voorkomen dat mensen terughoudend zijn als ze overwegen om Minoxidil te kopen, met name als het gaat om de verpakkingen waar een concentratie van 5% Minoxidil in zit. Bij AboutOurBrands verkopen we Minoxidil uit Nederland, ontwikkeld door het Nederlandse Linn Pharma. Dit farmaceutische bedrijf heeft al 30 jaar ervaring in de productie van vrij verkrijgbare geneesmiddelen. Minoxidil Linn is goedgekeurd door het Nederlandse College ter Beoordeling van Geneesmiddelen op kwaliteit, werking en veiligheid. Het mag daarom in Nederland verkocht worden en is veilig om te gebruiken. Daarnaast is aboutourbrands.nl sinds enkele jaren officieel aangesteld als ‘Online Aanbieder Medicijnen’ door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Je kunt dus met een gerust gevoel Minoxidil bij ons kopen. Het is wel belangrijk dat je dit geneesmiddel gebruikt zoals beschreven in de bijsluiter. Zorg dus dat je deze goed doorleest vóór gebruik.

Belangrijke informatie over minoxidil

Hoewel Minoxidil een goedgekeurd en veilig geneesmiddel is, moet je rekening houden met een aantal belangrijke punten als je overweegt om Minoxidil te kopen:

  • Kijk voor de gebruiksaanwijzing op de verpakking of in de bijsluiter.
  • Minoxidil begint meestal na ongeveer 4 maanden te werken.
  • Je moet Minoxidil dagelijks gebruiken om het effect te blijven houden.
  • Als nieuwe haargroei ontstaat, hebben deze haren vaak wel een andere structuur en kleur dan uw oorspronkelijke haar.
  • Dit geneesmiddel werkt niet voor iedereen. Zie je na een jaar nog geen effect? Dan kun je beter stoppen.
  • Ook op andere plekken dan waar je de lotion aanbrengt, kun je extra haargroei krijgen. Denk bijvoorbeeld aan armen, benen of in je gezicht.
  • Je mag Minoxidil NIET gebruiken als je zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.

Waar kan ik minoxidil kopen?

Bij AboutOurBrands kun je veilig Minoxidil kopen. Wij leveren uitsluitend Minoxidil van het Nederlandse Linn Pharma. Ben je op zoek naar meer informatie over dit product? Neem dan contact met ons op: wij vertellen je graag meer! Je vindt de gegevens onderaan deze pagina. Bestel je op een werkdag vóór 10:00 uur ‘s ochtends? Dan ontvang je je bestelling vandaag nog. En bestel je voor minimaal € 30,-, dan is de verzending gratis.

© 2020 AboutOurBrands