Youthair

Youthair anti-grijs creme voor een natuurlijke haarkleur

Youthair Anti-Grijs kleurherstel crème is een haarkleur verjonger en haarconditioneringsbehandeling, ontworpen om grijs haar weg te werken en je natuurlijke kleur geleidelijk te herstellen.

Haarkleur

Het is iets dat de meesten van ons als vanzelfsprekend beschouwen. Het is het oude verhaal van niet weten wat je hebt totdat het weg is, en haarkleur is geen uitzondering.

Met alle andere problemen en complexiteit in het leven, is de kleur van je haar meestal geen probleem; totdat het er is. Om te begrijpen waarom haar grijs wordt, en in veel gevallen gevolgd door wit, moeten we eerst begrijpen waarom ons haar om te beginnen kleur heeft. De haarschacht is doorschijnend. Dit betekent dat de haarschacht geen kleur heeft en doorzichtig is, hoewel het er wat troebel uitziet. Aan het einde van de haarschacht, in de hoofdhuid, bevindt zich een zak aan de basis van de haarschacht zelf. Deze zak wordt het haarzakje genoemd. Het is deze follikel die de belangrijkste rol speelt bij het bepalen van de kleur van het haar van een persoon.

youthair anti-grijs brengt je haar weer naar de oorspronkelijke kleur. De kleur van het haar wordt bepaald in dit haarzakje door het wonder van de natuur.

Melanine

Het menselijk lichaam produceert een chemische stof genaamd melanine in de follikel. Deze melanine fungeert als een verkleuringsmiddel. De melanine combineert in de haarzakjes met andere unieke chemicaliën en enzymen die ook door jouw lichaam worden aangemaakt. Het is dit mengsel dat zal bepalen welke kleur je haar eigenlijk heeft. Simpel gezegd, de hoeveelheid melanine in je haar bepaalt je haarkleur. Mensen met donker haar hebben meer melanine dan mensen met licht haar. Als je haar zwart is, produceert je lichaam meer melanine dan iemand met bruin haar. Als je haarkleur blond is, heb je minder melanine dan iemand met bruin haar.

Het is deze individuele combinatie in de haarfollikel die de kleur van het haar bepaalt. Omgekeerd is het onvermijdelijke gebrek in de haarfollikel van deze waardevolle combinatie  de oorzaak van grijs haar en uiteindelijk wit haar.

Nu we begrijpen waarom iemand een bepaalde haarkleur heeft, kunnen we uitleggen waarom we deze kleur verliezen en het haar grijs wordt. Deze gebeurtenis is heel natuurlijk en maakt deel uit van het verouderingsproces van iedereen.

Grijzingsproces

Naarmate we ouder worden, produceert het lichaam minder van veel dingen die we in overvloed hadden toen we jonger waren. Zicht kan verminderen, gehoorverlies, spierspanning en massa, evenals energie en andere complexe zaken en lichaamsfuncties.

De melanine in de haarfollikel is geen uitzondering. Hoe ouder je wordt, hoe minder melanine je lichaam produceert. Zonder de normale niveaus van melanine in de haarfollikel om te vermengen met de andere chemicaliën en enzymen, kan minder kleur worden vastgesteld en begint het haar grijs te worden.

In het begin zijn het slechts enkele haren. Dit grijzingsproces versnelt meestal rond de jaren eind 20 en begin 30. Afhankelijk van verschillende variabelen, zullen sommige mensen eerder grijs haar ervaren dan anderen en anderen zullen pas later in het leven grijs haar hebben.

Hoewel dit heel natuurlijk is, wordt dit bijna nooit verwelkomd. Het is een wake-up call voor onze sterfelijke make-up. Het brengt ons tot het besef van veroudering en het feit dat we ouder worden en er is niets dat we eraan kunnen doen. Grijs haar gaat meestal ook gepaard met andere onaangename gevoelens. Sommige mensen worden zelfbewust en schamen zich. Sommigen trekken zich terug uit sociale evenementen. Anderen verliezen zelfvertrouwen. Veel mensen hebben een aantal van deze gevoelens of allemaal tegelijkertijd. In elk geval zijn ze niet prettig, niet welkom, en niet iets dat iemand van ons nodig heeft op dat moment in ons leven. Op dit moment zijn we het meest kwetsbaar. We zoeken een remedie voor het grijze haar syndroom. Veel mensen worden het slachtoffer van een overvloed aan producten die beweren deze remedie te bieden. Zoals je wellicht weet, is marketing bijna altijd de sleutel tot verkoop in alles. Producten voor het bestrijden van grijs haar zijn gevarieerd en talrijk en worden op veel manieren op de markt gebracht. Laten we nu enkele van deze producten bekijken.

Anti-Grijs oplossingen

Als je net als de meeste mensen grijs wordt, is het eerste wat je vaak probeert een haarverf. Met alle advertenties die deze bedrijven doen en de onbeperkte keuzes bij de apotheek of lokale winkel, lijkt het zeker de juiste keuze. Alleen dat is helaas niet zo.

Zodra je je grijze haar kleurt met haarverf zit je meteen vast in het steeds opnieuw uitvoeren van dezelfde fout. Als je je haar niet blijft kleuren, zul je ongetwijfeld door je collega's schuldig worden bevonden aan het gebruik van een kleurstof. Het zal heel duidelijk zijn. Ze zullen misschien niets tegen je zeggen, maar ze zullen het weten. Natuurlijk ziet het er bijna meteen goed uit, maar in de komende dagen of zeker na een week groeien de grijze wortels uit en zijn ze zeer merkbaar tegen het nieuw gekleurde haar. Je wordt gedwongen de wortels te verbergen, zodat niemand het merkt. Dit is wat bekend staat als een vicieuze cirkel zonder echte oplossing, alleen een voortdurende verdoezelen.

Er komt een dag dat je besluit om te stoppen met het kleuren van je grijze haar als je een allergie of gevoeligheid ontwikkelt voor de agressieve chemicaliën in deze kleurstoffen. In 1 nacht ga je van haar met kleur naar een volle bos met grijs haar. Fabrikanten van haarverf verdienen elk jaar miljoenen met deze goederen, maar bieden de consument geen gemakkelijke uitweg. Houd in gedachten dat terwijl je je grijze haar kleurt, het leger van grijze soldaten steeds groter wordt. Deze gebeurtenis is misschien niet duidelijk totdat je stopt met kleuren en dan zie je hoe het grijze haar je natuurlijke haarkleur heeft overwonnen. Dit is geen echte oplossing voor grijs haar.

Er zijn andere grijze haarremedies die, zoals haarverf, net zo slecht zijn of helemaal niet werken. Sommige bedrijven scheppen op over vitaminesupplementen, allerlei kruiden, exotische dierlijke oliën, pillen, wortels, bepaalde oefeningen en diëten en een hele reeks andere zogenaamde oplossingen die niets meer zijn dan een verspilling van je geld. Als je je herinnert waar we het heirboven over hadden, over het gebrek aan melanine in de haarzakje, de reden voor haar dat grijs wordt, dan kunnen deze alternatieve remedies niet werken. De enige manier om je natuurlijke haarkleur te herstellen, is om meer melanine of zoiets als melanine terug in de haarzakje te krijgen. Dan en alleen dan, zal je eigen lichaam een vechtkans hebben om de kleur van je haar te verjongen zoals het was. Dit lijkt misschien onmogelijk, maar er is een manier.

De oplossing

De oplossing voor grijzend haar is melanine of een melaninesubstituut voor de haarfollikel. Eenmaal daar, zal het zich vermengen met alle andere chemicaliën en enzymen om kleur in je grijzende haren te produceren. De oplossing is tweevoudig. Eerst moet je een substantie invullen voor deze uitgeputte melanine en ten tweede moet je het naar de haarzakjes krijgen. Het is gelukkig heel eenvoudig om deze stof in de follikel te krijgen. Kijkend naar de foto hieronder is het gemakkelijk om te zien dat de haarschacht zich boven en onder de hoofdhuidlijn uitstrekt. Aan de onderkant van de haarschacht bevindt zich het haarzakje. Gelukkig is de haarschacht zelf enigszins absorberend. Wanneer het ontspannen is, kan het fungeren als een directe weg naar de follikel. Een lokaal product (een product dat direct op het haar kan worden aangebracht) is het meest logisch. Eenmaal aangebracht, kan het op het haar blijven totdat het zijn beoogde doel heeft bereikt.

haarfollikels uitleg over grijs haar

Het tweede deel van de oplossing voor grijs haar is ook niet moeilijk. Youthair Anti-Grijs Crème zal na verloop van tijd de hulp bieden die je haar nodig heeft. Het mengen van deze ingrediënten zal opnieuw kleur geven aan de grijze haren. Een kenmerk van deze herstelde kleur is dat het natuurlijk is. Het zal eigenlijk je eigen natuurlijke haarkleur zijn. Er zullen geen grijze wortels zijn, omdat de kleurverandering plaatsvindt onder de hoofdhuidlijn, in tegenstelling tot haarverf. Omdat alle mensen op een of andere manier anders zijn, kan het moeilijk zijn om je eigen haarkleur te matchen. Je wilt dat het er realistisch uitziet en niet nep. Omdat dit product zal versmelten met je natuurlijke chemicaliën en enzymen in de haarzakjes, is de kleur die je bereikt uniek voor jou en niemand anders.

© 2020 AboutOurBrands