Clearogen Anti-Acne Behandeling - 1 Maand voorraad

Waardering:
100% of 100
Merk: Clearogen

Clearogen stopt acne bij de bron door DHT te remmen en overmatige olieproductie in de huid aan te pakken.

 € 39,95 € 32,95

Gratis thuisbezorgd vanaf 30,-

Bestel in onze beveiligde betaalomgeving

Bestel voor 23:59 = Maandag in huis

Garanties

 • Veilig betalen (ook achteraf mogelijk)
 • Alleen originele producten
 • Tot 30 dagen gratis ruilen & retourneren
 • Direct persoonlijke hulp bij vragen

Specificaties van Clearogen Anti-Acne Behandeling - 1 Maand voorraad

Huidprobleem
Acne, Verkleuring

Gegevens van Clearogen Anti-Acne Behandeling - 1 Maand voorraad

Merk: Clearogen

Deze dagelijkse 3-stappen acnebehandeling voor de gevoelige huid zet je op het pad om de huid te zuiveren door acne zowel te BEHANDELEN als te VOORKOMEN.

Dankzij de unieke ingrediënten en het innovatieve toedieningssysteem van Clearogen kan het de huid binnendringen en de talgklieren bereiken waar DHT wordt gemaakt om snel van acne af te komen en blijvende resultaten te bereiken.

Herstel de natuurlijke schoonheid van je huid, voor de lange termijn, in slechts een paar weken met Clearogen's totale behandelingssysteem voor acnecontrole.

 • Verwijdert bestaande acne.
 • Voorkomt nieuwe uitbraak van acne.
 • Stopt de verspreiding van acne.
 • Brengt vocht in de huid.
 • Natuurlijke anti-DHT ingrediënten.
 • 95% klinisch bewezen effectief middels onafhankelijke studies
 • Werkt snel
 • Geen bijwerkingen
 • Speciale formule voor de gevoelige huid

Salicylzuur, het actieve ingrediënt in Clearogen behandelt de symptomen van acne door de bacteriën te doden en verstopte poriën vrijmaken. Het geeft gereguleerd de actieve bestanddelen af en verkleinen zo de gevoeligheid voor je huid. Zo krijgt je huid niet in een keer alle werkzame bestanddelen te verwerken. Daarentegen gebruikt Clearogen een gevoelige huid formule die natuurlijke minerale zwavel bevat en zo effectief bacteriën doodt en toch je huid op een kalme manier verzorgd.

Clearogen is anders door de unieke ingrediënten en de manier waarop deze gedistribueerd wordt in je huid. Linoleenzuur en beta-sitosterol zijn de meest potente en bekende bestanddelen van type 1 en type 2 van de 5 enzymen 5-alpha-reductase. Dit enzym zet van nature testoteron om in DHT, welke je huid negatief beïnvloeden en acne veroorzaken. Dit wordt met Clearogen effectief tegen gegaan.

Het enzym 5-Alpha-Reductase blokkeert de androgene receptoren die de talgklierproductie doen afnemen. Clearogen Anti Acne is het enige verkrijgbare product op de markt die deze ingrediënten hebben verwerkt tot één effectieve formule die gemakkelijk te gebruiken is.

Saw Palmetto Extract, GLA, ALA en andere vetzuren dringen acne en poriën binnen om snel belangrijke ingrediënten aan de talgklier te leveren. Deze ingrediënten remmen DHT en blokkeren op hun beurt androgeenreceptoren van DHT om de olieproductie te reguleren. Zonder het geformuleerde afgiftesysteem van Clearogen zouden deze belangrijke ingrediënten op de bovenste lagen van de huid achterblijven, waardoor ze niet effectief zouden zijn.

Klinische testen hebben aangetoond dat bij correct gebruik de acne behandeling van Clearogen veilig en effectief bestaande acne vermindert en acne-uitbraken voorkomt. Clearogen begint te werken vanaf de eerste dag, door de productie van DHT te stoppen en de productie van huidolie te normaliseren. Het begint ook meteen om bestaande acne te verwijderen.

Eenvoudig in gebruik
Het 3-stappen systeem van Clearogen haalt het giswerk uit je dagelijkse acnebehandeling.

Binnen 30 dagen
Bestaande acne begint te verdwijnen en nieuwe acne stopt met vormen. De huid wordt minder vet en gezonder.

Binnen 45-60 dagen
In dit stadium kan aanzienlijke verbetering worden opgemerkt.

Geen bijwerkingen
De FDA-goedgekeurde anti acne ingrediënten gecombineerd met de natuurlijke kracht van botanische extracten zorgen ervoor dat Clearogen werkt waar het nodig is, op de huid, om DHT te blokkeren en acne te voorkomen. Het verandert  je hormonen elders in het lichaam niet en heeft geen systemische bijwerkingen.

Zodra de gewenste resultaten zijn bereikt, kan Clearogen minder vaak worden gebruikt om resultaten te behouden en nieuwe puistjes te voorkomen.

3 stappen naar een gezondere, levendigere huid

 • Stap 1 - Clearogen Foaming Cleanser
  Deze zachte reiniger wordt gebruikt om de huid vrij te maken van make-up, olie, vuil en bacteriën en heeft een vochtinbrengend effect. Bevat 2% salicylzuur. Druk eenmaal op de doseerpomp; deze hoeveelheid is in principe genoeg om je gezicht mee te reinigen. Indien je dit toch te weinig vindt, druk dan nog eenmaal op de doseerpomp. Let op dat je zorgt dat het niet in je ogen komt, spoel na met lauw warm water.

 • Stap 2 - Clearogen Clarifying Toner
  Maakt de huid weer jong door de poriën te verkleinen en ontstekingen en roodheid van de al aanwezige acne te verminderen. Bevat 1% salicylzuur. Doe de toner op een wattenschijfjes en wrijf met ronde bewegingen het overtollig vuil van je gezicht. Let ook hierbij op dat het niet te dicht bij je ogen komt. Niet naspoelen met water.

 • Stap 3 - Clearogen Acne Lotion
  Deze lotion bevat de acne oplossing tegen DHT. Met natuurlijke ingrediënten wordt de DHT productie gereduceerd en wordt de talgklier productie gereduceerd tot een normaal niveau. Bevat 2,5% benzoylzuur. Druk één a tweemaal op de doseerpomp om de lotion gelijkmatig op je huid in te wrijven, met schone handen. Laat de lotion gewoon intrekken en op je huid zitten.

We adviseren om de complete behandeling dagelijks te gebruiken, bij voorkeur voordat je naar bed gaat. Clearogen zal vanaf het eerste gebruik al gaan werken en bij dagelijks gebruik de bestaande acne aanzienlijk vermindering en toekomstige acne uitbraken voorkomen. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Foaming Cleanser

Actief bestanddeel: Salicylzuur 2%.

Overige Ingredienten: Water (Aqua), Alkyl (C10-16) Ether Sulfaat Natriumzout, Cocamidopropyl Betaine, Butyleenglycol, Gehydrolyseerde Tarweproteïne, Alcoholen (C12-15 Ln.verzadigd) Ethoxylaat, Gehydrolyseerd Tarwezetmeel, Caprylyl Glycol, Fenoxyethanol, Aloë Barbadensis bladextract, Rosmarinus Officinalis (rozemarijn) bladextract, natriumhydroxide, ethylhexylglycerine, hexyleenglycol, natriumchloride, Lavandula Angustifolia (lavendel) bladolie OE, glycerine

Clarifying Toner

Actief bestanddeel: Salicylzuur 1%

Overige Ingredienten: Water (Aqua), SD Alcohol 40-B (Alcohol Denat.), Hamamelis Virginiana (Toverhazelaar) Water, Glycerine, Polysorbaat 20, Symphytum Officinale (Smeerwortel) Extract, Plantago Ovata (Indian Plantin) Zaadextract, Natrium PCA , Gehydrolyseerd tarwe-eiwit en gehydrolyseerd tarwezetmeel, fenoxyethanol, caprylylglycol, ethylhexylglycerine, Rosmarinus Officinalis (rozemarijn) bladextract, Chamomilla Recutita (kamille) bloemextract, hexyleenglycol, allantoïne, dikaliumglycyrrhizaat.

Acne Lotion

Actief bestanddeel: mineraal zwavel 3%.

Overige Ingredienten: Water (Aqua), Linoleenzuur (Alfa & Gamma), Linolzuur, Glycerine, Glycine Soja (Soja) Sterolen, Capryl/Caprine Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Dicetyl Fosfaat, Ceteth-10 Fosfaat, Dimethicon, Dodecyl Gallaat, Ethylhexyl Gallaat, Serenoa Serrulata (Saw Palmetto) Extract, Glycerylstearaat, PEG-100 Stearaat, Cetylalcohol, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffine, Laureth-7, Aloë Barbadenis Gel Extract, Fenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexyglycerine, Hexyleenzuurglycol, Propyleenglycol, Symphytum Officinale-bladextract, Plantago Ovata-zaadextract, Glutamine, Proline, Leucine, Serine, Triethanolamine, Camellia Sinensis-bladextract, Melia Azadirachta-bladextract, Chamomilla Recutita (Metricaria) Bloemenextract, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Olie, Xanthan Glycol , Tocoferylacetaat, Malva Sylvestris (Kaasjeskruid) Extract, Mentha Piperita (Pepermunt) Blad Extract, Primula Veris Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Veronica Officinalis Extract, Meliss a Officinalis Leaf Extract, Achillea Millefolium Extract, Natriumhyaluronaat, Imperata Cylindrica Wortel Extract, Dinatrium EDTA, Magnesium Aluminium Silicaat

Het behandelings- en preventieregime van Clearogen is ontwikkeld door Dr. Alex Khadavi, een gecertificeerde dermatoloog en onderzoeker in Californië. In de praktijk gedurende meer dan 20 jaar ontwikkelde Dr. Khadavi Clearogen nadat hij gefrustreerd was geraakt door de bestaande acnebehandelingen op de markt die alleen de symptomen van acne aanpakten in plaats van de oorzaak ervan.

Gepassioneerd door het leveren van persoonlijke zorg aan elk van zijn patiënten, stelt Dr. Khadavi's uitgebreide onderzoek naar DHT en een verscheidenheid aan huidaandoeningen hem in staat om moeilijke huidaandoeningen te behandelen - zelfs die buiten het bereik van de traditionele dermatologie.

Toen het hormoon DHT (dihydrotestosteron, een bijproduct van testosteron) werd geïdentificeerd als de hoofdoorzaak van acne, richtte Dr. Khadavi zijn zinnen op het creëren van een veilige en effectieve hormonale acne-oplossing. Hij creëerde Clearogen: een acnebehandeling in drie stappen die zich richt op de DHT-productie in de huid, om bestaande acne effectief te verwijderen en toekomstige puistjes te voorkomen. De natuurlijke ingrediënten van Clearogen zijn geselecteerd omdat wetenschappelijk is bewezen dat ze DHT effectiever blokkeren dan synthetische ingrediënten zonder bijwerkingen.

Acne wordt veroorzaakt door overproductie van olie in de talgklieren en verstopping van de poriën. Omdat de porie diep in de huid zit, kun je de puistjes niet wegwassen, hoe vaak je ook per dag je gezicht wast of scrubt. In feite kan te veel scrubben met andere licht effectieve acneproducten de huid irriteren en de toestand verergeren.

Mee-eters zullen op zichzelf geen littekens veroorzaken, maar het constant plukken en knallen van mee-eters kan permanente schade veroorzaken. Ontstekingsacne of diepe cystische acne heeft de meeste kans op littekens.

Jazeker. Puistjes op het lichaam komen het meest voor waar talgklieren het meest voorkomen; op de rug, borst en schouders. Clearogen Acne Lotion helpt acne in deze gebieden te behandelen en te voorkomen.

DHT of dihydrotestosteron is een bijproduct van het hormoon dat door zowel mannen als vrouwen wordt geproduceerd, vooral tijdens de puberteit. Naarmate de niveaus van DHT toenemen, worden de olieklieren overgestimuleerd en produceren ze te veel olie. Deze overmatige olie hoopt zich op en verstopt de poriën, wat resulteert in acne. Clearogen is de enige acne-oplossing die is ontworpen om de overmatige DHT aan te pakken, met natuurlijke plantaardige ingrediënten die DHT drastisch verminderen, wat resulteert in een normale olieproductie en oliestroom. Andere producten behandelen puistjes vaak nadat ze zijn begonnen, maar met Clearogen kan acne bij de eerste stap worden voorkomen. Normale olieproductie zorgt ervoor dat bacteriën geen wortel kunnen schieten en de uitbraakcyclus wordt gestopt.

Ja. Door puistjes uit te knijpen of uit te knijpen, worden bacteriën verspreid en dit resulteert uiteindelijk in littekens. Een puistje uitknijpen kan er juist voor zorgen dat het puistje langer aanhoudt, omdat de huid langer rood en geïrriteerd blijft. Door de acnebehandelingsproducten van Clearogen te gebruiken, kunt u het puistje sneller laten drogen, zonder littekens of roodheid en irritatie achter te laten.

Ja. Poriënverstopping van make-up of op olie gebaseerde cosmetica kan acne veroorzaken of verergeren als uw huid al vettig is. Het is verstandig om altijd make-up te kopen met het label niet-comedogeen, wat betekent dat het je poriën niet verstopt. Het gebruik van Clearogen schuimende huidreiniger kan make-up voorzichtig verwijderen en tegelijkertijd uw acne behandelen.

Bij sommige personen, niet alle, kunnen stress en vettig voedsel of chocolade bijdragen aan een uitbraak. Het is het beste om deze negatieve factoren te verminderen, maar een huidverzorgingsbehandeling heeft de meeste impact.

Reviews 1

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Clearogen Anti-Acne Behandeling - 1 Maand voorraad
Uw waardering
© 2020 AboutOurBrands