Toppik

Toppik haarvezls voor direct dikker haar

Toppik Hair Building Fibers is de snelste en gemakkelijkste manier om haaruitval meteen te verbergen. Duizenden keratine microvezels mengen zich binnen seconden met je eigen haar met als resultaat voller en dikker haar. Naast de wereldberoemde haarvezels heeft Toppik producten om uitgroei te camoufleren, wenkbrauwen te perfectioneren en een haarverdikkende Hair Care lijn voor gezonder, voller haar.

23 producten

12 24 36

23 producten

12 24 36

Dikker haar in een handomdraai!

Wil jij ook dikker in in 30 seconden? Kies dan voor Toppik!

Toppik is een verbazingwekkend product van minuscule haarvezels die zich mengen met je eigen haar. Zonder dat dit zichtbaar is. Toppik haarvezels zijn gemaakt van organische Keratine proteïnen, net als je eigen haar. Je ziet direct dat het haar veel voller wordt, veel natuurlijker dan je zou kunnen bedenken. Bovendien is het met Toppik ook heel makelijk om je uitgroei te verbergen en je haar net dat beetje extra te geven dat het verdient!

Toppik is heel eenvoudig aan te brengen door de flacon boven het dunne deel van je haar te houden en dan lichtjes te schudden. In seconden zullen duizenden minuscule haarvezels, in jouw haarkleur, zich mengen met je eigen haar. Door middel van statische electriciteit hechten de vezeltjes zich aan het haar zodat ze op hun plaats blijven, Na het aanbrengen even lichtjes kloppen met je vingertoppen om de vezels goed te verdelen.

voor resultaat Toppik haarvezels na resultaat Toppik haarvezels
voor resultaat Toppik Hair Fibers tegen haaruitval na resultaat Toppik haarvezels voor dikker haar

Toppik blijft de gehele dag perfect zitten, geeft niet af, schilfert en irriteert niet en is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Bovendien is Toppik makkelijk te verwijderen door je haar te wassen met een willekeurige shampoo.

Naast onze bekende Toppik Hair building fibers hebben we nog meer producten. Denk hierbij aan onze speciale thickener voor voller haar, root touch up om uitgroei te verbergen, shampoo, conditioner, sprays en handige accessoires waardoor het aanbrengen van onze producten gemakkelijker wordt.

Man of vrouw? Onze producten zijn voor iedereen geschikt! Wacht niet langer en haal nu je Toppik producten in huis.

© 2020 AboutOurBrands