Stylen met Olivia Garden

Het Griekse woord Olive is de inspiratie voor de naam Olivia. Het verwijst naar de olijfboom en de olijftak, wat weer een symbool staat voor vrede. Een mooiere naam met gelijke gedachte bestaat er bijna niet voor de beroemde borstel van Olivia Garden.

Inhoud

> Oorsprong van de Gardens

> Ontwarren en verzorgen

> In vele kleuren

> Hoogtepunten

> Nieuwsbrief

Oorsprong van de Gardens

Olivia Garden is in 1967 opgericht door het echtpaar Jean en Micheline Rennette uit Luik. In meer dan een halve eeuw hebben ze zich een vooraanstaande positie en naam weten aan te meten, door meer dan 55 patenten op naam te zetten. Hoewel de eerste winkel in 2018 opende in de Taianese stad Taichung, zijn de producten inmiddels in meer dan 102 landen verkrijgbaar.

Het Griekse woord Olive is de inspiratie voor de naam Olivia. Het verwijst naar de olijfboom en de olijftak, wat weer een symbool staat voor vrede. Een mooiere naam met gelijke gedachte bestaat er bijna niet voor de beroemde borstel van Olivia Garden.

Ontwarren en verzorgen

Het handzame hulpmiddel ontwart gemakkelijk en werkt goed met alle leeftijden en haartypes. De borstel is perfect om glanzend, gezond haar te krijgen, omdat het de natuurlijke oliën van de hoofdhuid door het haar verspreidt. Het helpt je bij het ontwarren, verzorgen van je haar of het creëren van de perfecte finishing touch voor een natuurlijk golvend kapsel.

In vele kleuren

De Olivia Garden Fingerbrush Combo Medium is een gebogen en geventileerde borstel met een speciale mix van ionische en 100% everzwijnenhaar. Geweldig voor föhnen, stylen, borstelen en bijwerken. Verkrijgbaar in de kleur die jou het beste past: White Gold, Pastel Pink, Zwart en Autumn Red.

De gepatenteerde scalp-hugging vorm geeft je een geweldige hoofdhuidmassage terwijl je je haar in model brengt! Hier wordt het everzwijnenhaar gecombineerd met speciale antistatische spikes van synthetisch materiaal. Aan het uiteinde van de stekels zit een bolletje, dus wees niet bang voor irritatie van de hoofdhuid. De borstel geeft volume en glans aan het haar en is tegelijkertijd uiterst comfortabel in gebruik.

Kam in vele kleuren

Hoogtepunten

De borstel heeft een comfortabel gebogen vorm en sluit perfect aan op de hoofdhuid voor ongelooflijk comfort en superieure stylingcontrole. Daarnaast beschikt het over een unieke geventileerd ontwerp voor supersnel drogen en ben je verzekerd van de speciale mix van ionische en 100% everzwijnenhaar.

De ballpoint tips zijn zacht voor de hoofdhuid, de borstel elimineert kroezen (lees daar hier nog meer over!), kennen een gladde glanzende afwerking en beschikt over een handige ergonomische handgreep. De borstel lichtgewicht en comfortabel, beschermt tegen drogen en is ideaal voor zowel droog als nat haar. Wat is jouw ochtenritueel ten aanzien van je haar? President Ronald Reagan had er ook één!

Nieuwsbrief

AboutOurBrands heeft een superhandige nieuwsbrief die je, gratis en regelmatig, in je mailbox ontvangt. Je bent daarmee altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haar, huid en verzorging, beschikt over de snelste weg naar ons volledige assortiment en kunt als eerste gebruik maken van de vele kortingsacties door het jaar heen. Acties die niet-leden pas later of helemaal niet ontvangen. Vul snel je e-mail adres in en mis geen voordeel meer!