Haarstyling Clay

Om je haar gedurende de dag door een natuurlijke en gladde look te geven, zonder dat je het idee hebt een sterke wax te dragen, is het gebruik van clay een ideale uitkomst.

Droog en kroezend haar blijven hiermee gehydrateerd en je kapsel in model, zonder dat het lijkt alsof dit uren geleden al is vormgegeven.

Wat is Clay?

Net als een pommade wordt clay gebruikt voor het vormgeven, maar het heeft een matte uitstraling en geeft het haar een korrelige, doorleefde textuur.

Voor welk type haar en/of haarlengte is Clay goed?

Clay is perfect voor iedereen met vettig haar of wanneer je glans wil verminderen zonder in te boeten aan hold. Omdat het kan drogen, is dit het beste voor kort tot halflang haar. Clay is het geheim voor een rommelige, ontspannen look. Alsof je wel aan je haar hebt gedacht, maar ook weer niet overdadig veel. Lekker spontaan en speels!

Wat te gebruiken? Clay, Crème, Gel, Paste, Pomade, Mousse of Wax?

Als je hetzelfde haarproduct gebruikt sinds je tienerjaren, zelfs als je stijl is veranderd, is het misschien tijd om je regime te heroverwegen. Het juiste product kan immers het verschil betekenen tussen goed haar en geweldig haar. Belangrijke punten om naar te kijken zijn de huidige dikte van je haar, de stijl waarin je het wilt dragen en de voorkeuren die je zelf hebt, aangaande strak of loshangend haar, een gladde of droge look.

© 2020 AboutOurBrands