Bruiningsaccessoires

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

12 24 36

Bruiningsaccessoires

Om het aanbrengen van je bruiningsproduct zo simpel en juist mogelijk te maken, zijn drie tools onmisbaar om tot het beste resultaat te komen.

Bondi Sands Exfoliërende Handschoen

De eerste stap in het proces. Deze handschoen verwijdert droge huidcellen, eventuele zelfbruiningsresten en mogelijk ongewenste bruiningsfouten van een eerdere behandeling. Hiermee creëer je het perfecte canvas om de uiteindelijke zelfbruiner volledig tot z’n recht te laten komen.

Bondi Sands Zelfbruiner Handschoen

Heb je de exfoliërende handschoen gebruikt, dan hoeft er geen ‘restafval’ meer te worden verwijderd. Je kunt dan direct overgaan tot het aanbrengen van een nieuwe ronde zelfbruining. De Zelfbruiner handschoen zorgt ervoor dat je handen vlekvrij blijven, deze niet overbruind raken en zodoende een donkere kleur krijgen dan de rest van je lichaam en dat je huid gelijkmatig en streeploos die zo gewenste en onberispelijke kleur krijgt.

Bondi Sands Zelfbruiner Rug Applicator

Wie zich van zichzelf geen slangenmens kan noemen of geen hulp heeft van iemand anders om je bij te staan bij de moeilijk bereikbare plekken, heeft vast en zeker baat bij deze handige rugborstel. Uitermate geschikt voor, inderdaad, de rug of andere lichaamsdelen die lastiger in te smeren zijn. Na afloop de Zelfbruiner Rug Applicator uitwassen met water en klaar ben je.

© 2020 AboutOurBrands