Zelfbruiner verwijderaar

Ben je fan van zelfbruiner, maar heb je het per ongeluk vlekkerig aangebracht? Geen zorgen, dat overkomt de beste. Gelukkig bestaat er een handige zelfbruiner verwijderaar van het merk Bondi Sands. Magie in een flesje, want dankzij deze revolutionaire Self Tan Eraser-technologie kun je je zelfbruining in slechts 5 minuten verwijderen. Zonder dat daar schadelijke ingrediënten of overmatige exfoliatie aan te pas komen. Daardoor is de zelfbruiner verwijderaar van Bondi Sands geschikt voor het hele lichaam en dus ook voor het gezicht.

Zelfbruiner eraf halen: zo doe je dat

Heb je je zelfbruiner te vlekkerig aangebracht? Of is je self tan toch nét iets te donker of oranje uitgeslagen? No worries: je zelfbruiner eraf halen is zo gepiept dankzij de Bondi Sands Self Tan Eraser. Deze zelfbruiner verwijderaar is gestoeld op een unieke reinigingsformule. Mét hydraterend effect waardoor je huid zijdezacht aanvoelt na gebruik. Deze zelfbruiner verwijderaar schuimt lichtelijk en heeft een heerlijke, kalmerende aloë vera geur. Daardoor droogt de huid niet uit. Met deze Bondi Sands zelfbruiner verwijderaar kun je op een milde en effectieve manier je self tan verwijderen. Bovendien is de deze self tan remover dermatologische getest en maakt het je huid zacht en soepel. Daardoor ben je direct weer klaar voor een nieuwe self tanning sessie.

Andere manieren van zelfbruiner weghalen

Ga je aan de slag met een zelfbruiner? Dan zijn vlekken, druppels (door zweet) of een oranje uitgeslagen huid je grootste nachtmerrie. Gebeurt het toch? Dan wil je dit zo snel mogelijk verhelpen. Gelukkig bestaan er meerdere manieren van zelfbruiner weghalen. Zo biedt een zelfbruiner verwijderaar een eenvoudige oplossing. Bijvoorbeeld als je foutjes hebt gemaakt, maar ook als je je zomerse kleurtje beu bent. Je kunt met een self tan remover jouw kleurtje weer volledig en egaal verwijderen.

Naast een zelfbruiner verwijderaar in een flesje, bestaan er ook andere manieren om zelfbruiner te verwijderen. Zo kun je een mengsel van zuiveringszout en citroensap over je huid scrubben, een warm bad nemen, meerdere keren per week een baantje trekken in een zwembad met veel chloor of babyolie gebruiken waardoor de huid zachter wordt. Al deze technieken zijn echter niet dermatologisch getest. Daarnaast hebben ze vaak een lange aanlooptijd nodig voordat er überhaupt enig resultaat te zien is. Bovendien bestaat de kans dat er strepen op je huid achterblijven door ongelijkmatige verwijdering. Let op: gebruik ook nóóit make-up remover, aceton of whitening tandpasta om je zelfbruiner eraf te halen.

Hoe verwijder je zelfbruiner met de Bondi Sands Self Tan Eraser?

Met deze stappen verdwijnt je fake tan als sneeuw voor de zon. En dat in slechts 5 minuten. Hoe verwijder je zelfbruiner met de Bondi Sands Self Tan Eraser? Ga als volgt te werk:

 • Stap 1

  Breng voor het beste resultaat Bondi Sands Self Tan Eraser aan op een droge huid na minimaal 3 dagen zelfbruiner te hebben aangebracht.

 • Stap 2

  Pomp de schuimapplicator stevig op en breng Bondi Sands Self Tan Eraser royaal aan op de huid. Laat de zelfbruiner verwijderaar minimaal 5 minuten op de huid zitten.

 • Stap 3

  Douche met warm water en gebruik een natte washand om de bruine kleur weg te vegen. Gebruik voor meer hardnekkige gebieden (knieën, ellebogen of handen) of een droge huid de Bondi Sands exfoliërende handschoen om de bruine teint voorzichtig te verwijderen.

Zelfbruiner verwijderen van de huid: veelgestelde vragen

 • Is de Bondi Sands zelfbruiner verwijderaar slecht voor je?
  Nee, absoluut niet. De Bondi Sands Self Tan Eraser zorgt er juist voor dat je huid zacht en soepel wordt dankzij het voedende karakter.

 • Is de Bondi Sands zelfbruiner verwijderaar geschikt voor het gezicht?
  Ja, deze self tan remover is geschikt voor het hele lichaam, dus ook voor het gezicht. Het product bevat geen agressieve chemicaliën of andere schadelijke stoffen.

 • Hoe snel zorgt de zelfbruiner verwijderaar voor het gewenste effect?
  Al binnen 5 minuten is jouw fake tan verwijderd!

 • Hoeveel dagen moet je wachten nadat je zelfbruiner hebt gebruikt?
  Nadat je zelfbruiner hebt aangebracht, moet je minimaal 3 dagen wachten voordat je de self tan remover toepast.

Voordelig online een zelfbruiner verwijderaar bestellen

Wil je voordelig de zelfbruiner verwijderaar van Bondi Sands kopen? Plaats jouw bestelling op AboutOurBrands.nl en profiteer van de laagste prijzen. Bovendien: voor 10:00 uur besteld is dezelfde dag in huis.

© 2020 AboutOurBrands