Volumizing Spray

Speciaal voor haar dat van nature futloos is of extreme omstandigheden heeft moeten doorstaan (zoals regen, wind of hagel), bestaan er volumizing sprays.

De lift in de spray zorgt voor controle door het haar op te tillen vanaf de wortel. Creëer tot wel 30% meer volume dat de hele dag blijft zitten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

12 24 36

Volumizing spray

Volumizing sprays bevatten bevochtigingsmiddelen die het haar meer absorberen en daarmee droogte, pluizig of kroes haar en slappe lokken verminderen. Uitstekend, en zelfs essentieel, om fijn, verzwakt en breekbaar haar meer volume te geven. De gepatenteerde mix van vitamines, antioxidanten en omega-vetzuren voeden het haar, liften deze op en doen hun werk zonder de kleur van je haar te beïnvloeden. Deze blijf te allen tijde behouden en kan enkel door andere factoren worden bepaald, zoals natuurlijke grijsgroei of haarkleuring.

Het volume dat je met de spray aanbrengt, geeft geen zwaarte aan het haar en blijft de mogelijkheid bieden om, gedurende de dag, de textuur van je coupe handmatig aan te passen. De meeste sprays bevatten daarbij een heerlijke geur, waarmee je het haar ook nog eens parfumeerd. Overigens, vanzelfsprekend, zonder schadelijke stoffen die regelmatig gebruik mogelijk maken.

Om dagelijks het beste resultaat te bereiken, is het aan te raden je haar voor het slapen gaan goed uit te wassen. Zo voorkom je dat je de volgende ochtend je nieuwe laag spray aanbrengt op de resten van de oude. Dit kan het effect van het product tegengaan.

© 2020 AboutOurBrands