Foligain

Foligain anti haaruitval behandelingen voor dikker haar

Alleen Foligain producten bevatten Trioxidil, een 3-voudig gezondheidscomplex met bio-actieve ingrediënten die voller haar en de gezondheid van de hoofdhuid stimuleert.

Zoek je een lotion, supplement, dermaroller of iets tegen grijs haar? Foligain heeft het!

Tonen als Foto-tabel Lijst

37 producten

Pagina
12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

37 producten

Pagina
12 24 36

Moderne wetenschap

Foligain bestaat uit lotions voor mannen en vrouwen met het klinisch bewezen Trioxidil complex die de oorzaak van erfelijke haaruitval, DHT, aanpakt en een gezondere haargroei bevordert.

Naast een aanpak van buitenaf heeft Foligain ook supplementen en een Dermaroller die de haargroei bevorderen, haaruitval verminderen en de algehele hoofdhuid gezondheid verbeteren.

Een recente studie heeft aangetoond dat de producten van Foligain werken en gebruikers een gezondere, vollere haarbos geven.

Drievoudige Actie

Trioxidil werd ontwikkeld en geperfectioneerd door de experts van Foligain om het haar en de hoofdhuid te voorzien van essentiële voedingsstoffen en plantaardige ingrediënten voor gezonder, dikker haar.

Procapil, Capixyl en Trichogen vormen samen het Trioxidil complex, het meest geavanceerde, effectieve anti haaruitval en haargroei complex op dit moment.

Trioxidil is versterkt met een gepatenteerde vochtbarrière technologie die de belangrijkste bioactieve ingrediënten vergrendelt om de werkzaamheid te ondersteunen.

Foligain anti-haaruitval behandeling voor mannen en vrouwen

De bio-actieve ingrediënten in deze drievoudig werkende anti-haaruitval behandeling zijn klinisch bewezen te helpen bij het revitaliseren van de gezondheid van haar en hoofdhuid.

© 2020 AboutOurBrands