Wenkbrauw Stylen

Volle wenkbrauwen, minder pluis, een strakke lijn of een kleur die aansluit bij je wimper- en oogschaduw? Met de juiste set aan penselen kwasten, kleuren en wax om je wenkbrauwen mee te fixeren, creëer je de look waar je naar op zoek bent.

De perfecte wenkbrauw is mooi van kleur, vorm en stijl. Je kunt daar aan de voorkant zelf al wat aan doen, door deze van tijd tot tijd te epileren of trimmen. Uitstekende haartjes verwijder je met een pincet, voordat je er met je favoriete wenkbrauwset een kleurtje op aanbrengt om deze mooier, sexyer en voller te maken.

Wanneer je een wenkbrauwset bij ons koopt, krijg je er een pincet, potlood, neutrale was (om je wenkbrauwen mee te fixeren), dubbelzijdige kwast, 3 kleuren poeder en 7 herbruikbare stencils bij. Met een volle en kleurende wenkbrauw zorg je voor meer expressie in het gezicht en, over het algemeen, een krachtigere look. Ze zorgen voor de omlijsting van je ogen, die immers toch de eyecatcher zijn bij het maken van een eerste indruk en alle ontmoetingen daarna.

© 2020 AboutOurBrands