Haarstyling Sprays

Aboutourbrands.nl maakt geen onderscheid en richt zich op elk haartype. Of je van nature nu lange blonde lokken hebt of juist rossig, gekruld of kroeshaar hebt, onze producten spelen op elke haarvorm handig in.

Zowel mensen met dik- als dunner wordend haar kunnen bij ons terecht om toch een volle(re) look te creëren of hun haar beter behandelbaar te maken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

12 24 36

Haarstyling Sprays

Haarspray (ook haarlak of spritz) is een veelgebruikt cosmetisch haarstylingproduct dat op het haar wordt gespoten om het te beschermen tegen vocht en wind en het in de gewenste vorm te houden. Haarsprays bestaan meestal uit verschillende componenten voor het haar en een drijfgas.

Wat doet haarspray met je haar?

Of je nu pluizig haar hebt door vocht of extreem vettig haar hebt, haarspray kan de vettigheid en de slappe textuur wegnemen en je haar het volume en de boost geven die je nodig hebt. Er zijn ook verschillende soorten haarspray verkrijgbaar, afhankelijk van het haartype en de voordelen die de spray te bieden heeft.

Is haarstyling spray goed voor het haar?

Het gebruik van alleen haarlak veroorzaakt geen schade aan je haar. Bij herhaaldelijk gebruik van sprays kan uw haar echter enkele van zijn beste eigenschappen verliezen. Het is belangrijk om andere producten te gebruiken om glans en vocht te behouden en productopbouw te verminderen. En wees altijd voorzichtig met je haar.

Gebruik je haarspray voor of na het stylen?

Als je er zeker van wilt zijn dat je stijl de hele nacht blijft zitten, zou haarspray de laatste stap van je routine moeten zijn. Nadat je klaar bent met het stylen van je haar, spray je de haarspray over je haar.

Hoeveel haarspray moet ik gebruiken?

Moderne haarspray formules zijn veel lichter dan haarlakformules van vroeger, maar als het product nog steeds zwaar aanvoelt op je lokken, hebben we de juiste tip voor je. De gouden regel is om ten minste de lengte van de fles van het hoofd af te spuiten om productophoping te voorkomen.

© 2020 AboutOurBrands