Anti-Grijs producten

Een revolutionair alternatief voor haarverf zijn anti-grijs supplementen. Deze werken van binnenuit om je natuurlijke haarkleur binnen een aantal maanden weer terug te brengen naar de tint die het altijd al had. In de meeste gevallen volstaat het innemen van één a 2 capsules per dag om snel resultaat te boeken.

Verder is een kleurherstel crème ook 1 van de favorieten om je haar weer naar zijn natuurlijke haarkleur te brengen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

12 24 36

Anti-Grijs

De kleur van je haar wordt bepaald door een bepaald pigment, genaamd melanine. De cellen van dit pigment zullen na verloop van tijd gaan slijten. Wanneer de cellen niet langer melanine produceren, zal de kleur van het haar verdwijnen en wordt het haar grijs. Het overgrote deel van grijs wordend haar, zo’n 90% van alle gevallen, wordt genetisch veroorzaakt.

Voeding, roken en stress

Een gezonde levensstijl en voeding, het vermijden van sigaretten en het voorkomen van stress dragen bij aan het uitstellen van grijs wordend haar. Een gebrek of beperkte hoeveelheid aan mineralen en vitaminen kan er voor zorgen dat er pigmentverlies ontstaat in het haar. Zorg voor een gevarieerd dieet met veel eiwitten, Vitamine B12 en D3 en ijzer. Producten die deze voedingsstoffen bevatten zijn onder andere eieren, vis en melk.

Wanneer je echt geen grijs haar wilt, kun je je haar verven. Maar je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van supplementen en/of kleurherstel crèmes. Deze reactiveren slapende of bijna dode pigmentcellen door het lichaam en helpen grijs haar terug te brengen naar de oorspronkelijke haarkleur.

De resultaten kunnen variëren, omdat mensen in verschillende stadia van hun leven grijs haar krijgen en geen haarlokken op hetzelfde moment of op dezelfde manier reageren op de behandeling. Je zou gewoonlijk na 4 tot 9 maanden een verschil moeten opmerken.

© 2020 AboutOurBrands