Revivogen MD

Revivogen stops haaruitval op een natuurlijke manier

Revivogen is een dermatologisch geteste natuurlijke oplossing dat haarverlies en dunner wordend haar bestrijdt, op een veilige, natuurlijke manier. De behandeling is specifiek gericht op het probleem DHT, en zonder vervelende bijwerkingen. Revivogen is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en hebben meerdere klinische studies ondergaan die de effectiviteit bewijzen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

12 24 36

Verminder haaruitval met Revivogen

Revivogen is een veilige behandeling zonder bijwerkingen en bevordert de anagene (groei) fase van het haar, wat resulteert in het gezonder en dikker worden van het haar.

De werking

Revivogen maakt gebruik van krachtige natuurlijke ingrediënten die een wetenschappelijk bewezen werking hebben ten aanzien van haaruitval en dunner wordend haar.

Revivogen blokkeert de werking van het enzym 5-alpha-reductase, waardoor het hormoon testosteron niet omgezet wordt in dihydrotestosteron (DHT) in de hoofdhuid.

DHT bindt namelijk aan de haarfollikels waardoor de haren dunner worden en uiteindelijk uitvallen, resulterend in het erfelijk mannelijk kaalheidspatroon. Applicatie van Revivogen op de hoofdhuid heeft tot gevolg dat er minder DHT geproduceerd wordt waardoor de haar langer in de anagene (groei-) fase blijft en dus pas veel later uitvalt. Ook zullen `slapende` follikels, die nog een kleine hoeveelheid keratine produceren, weer uitgroeien tot gezonde sterke haren.

Natuurlijke ingredienten

De werkzame bestanddelen van Revivogen zijn natuurlijke verbindingen bewezen dat 5-alpha-reductase (het enzym dat DHT produceert) remmen, de androgene receptoren te blokkeren en de haargroei te stimuleren.

GLZ, ALZ, en linoleenzuur

Gamma-linoleenzuur (GLZ), Alfa-linoleenzuur (ALZ), en Linoleenzuur zijn essentiële vetzuren in plantaardige oliën. GLZ, ALZ, en Linoleenzuur zijn individueel aangetoond de 5-alpha reductase te remmen. In feite zijn dit de meest krachtige remmers van 5-Alfareductase vandaag bekend.

Saw Palmetto

Saw palmetto is uitgebreid bestudeerd in de afgelopen jaren voor de behandeling van vergrote prostaat bij mannen (BPH). Saw Palmetto extract is een bekende anti-androgeen dat de liposerolic extract van de vrucht van Saw Palmetto is.

Saw Palmetto heeft aangetoond dat het DHT effectief blokkeerd en is ook verondersteld om de androgene receptoren die zich op de haarfollikels bevinden te blokkeren. Zoals GLZ en ALZ blokkeert het ook type 1 en type 2 vormen van 5 alpha-reductase en heeft aangetoond dat het sterker is dan Finasteride, het actieve ingrediënt van Propecia.

Azelaïnezuur, Vitamine B6 en Zink

Azelaïnezuur is een natuurlijk voorkomend dicarbonzuur, te vinden in volkoren granen, rogge, gerst en dierlijke producten. Het is FDA goedgekeurd als een actueel voorbereiding voor de behandeling van acne en is effectief tegen een aantal andere huidaandoeningen wanneer het wordt toegepast. Er zijn sterke wetenschappelijke bewijzen dat Azelaïnezuur en zink krachtige remmers van 5-alpha-reductase zijn. Bij het samenvoegen van Azelaïnezuur, Vitamine B6 en Zink Sulfaat met zeer lage concentraties, werd 90% remming van 5-alpha-reductase activiteit verkregen.

Procyanidin Oligomers

Procyanidin Oligomers (ook bekend als Proanthocyanidin) zijn natuurlijke ingrediënten die hebben aangetoond haargroei te stimuleren op dezelfde manier als Minoxidil (Rogaine®). Recente studies door Japanse wetenschappers hebben aangetoond dat Procyanidin Oligomers groei stimulatie activiteit bezit in de richting van haar epitheliale cellen in vitro en stimuleren anagene inductie in haarzakjes in vivo.

Het resultaat

Het is niet onbelangrijk om een reëel verwachtingspatroon van, een voor jouw, nieuwe behandeling te hebben. Verwachtingen bepalen namelijk mede het door jou beleefde succes.

Binnen 2-4 weken na het gebruiken van Revivogen constateren sommige gebruikers een verhoogd haarverlies. Ondanks dat dit in eerste instantie in jouw ogen tegenvallend is, is dit een goed teken. Het product werkt!

Het extra haarverlies wordt veroorzaakt doordat Revivogen de groeicyclus van de haarfollikel activeert. De haren die zich in de overgangs- en rustende fase bevinden verlaten versneld dit stadium en gaan over in een nieuwe anagene (groei-) fase. De haarwortels produceren nieuwe en gezondere haren.

voor en na revivogen scalp therapy

Binnen 60-90 dagen neemt het extra haarverlies af en wordt het haar minder dun. Je zal nu constateren dat je haar dikker wordt.

Het haar zal gedurende de 3-6 maanden van het proces nog dikker worden. Mogelijk constateer je ook nieuwe haren, die met de tijd nog zichtbaarder zullen worden.

Het maximale effect van de behandeling, mits vrijwel iedere dag gebruikt, wordt bereikt na 16-18 maanden. Wij adviseren na deze periode het gebruik van Revivogen terug te brengen naar 3-5 keer per week om het verkregen resultaat te handhaven.

© 2020 AboutOurBrands