Haargel

Kapsels zijn er in allerlei vormen en maten en daar spelen we uiteraard op in.

Wil je bijvoorbeeld een matte textuur en een natuurlijke stijl, een lage glans voor korte kapsels of texturerende producten die het haar voller maken? Of geef je de voorkeur aan bijvoorbeeld een strakke Elvis-look?

Voor elk model hebben we de juiste samenstelling, ook voor slap en moeilijk beheersbaar haar.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

12 24 36

Wat is Gel?

Bij gel draait alles om een hoge glans en veel controle. Veel haarfanaten zien het dan ook als een favoriet om haar glad te strijken, spikes te maken en het haar optimaal te controleren. Gel werkt als een lijm. Gebruik voldoende en niets zal het nog in de war brengen.

Haargel

Bij moderne gels draait het vooral om flexibiliteit, dus ze zijn op maat gemaakt voor halflang haar dat meer controle nodig heeft dan welke crème of paste dan ook. Het weet het haar goed in controle te houden, ook wanneer je krullend haar hebt. Gels met flexibele fixatie zijn bedoeld om nat aan te brengen en vervolgens te föhnen, zodat ze niet glanzend en knapperig worden. Halflang haar is ideaal, dus je kunt het vormen zoals je wilt zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het naar beneden valt.

Voor welke haarlengte is Gel goed?

Gel is het ideale product voor haar langer dan de millimetercoupe waar sommigen prat op gaan. Zodra de lengte lang genoeg is om er model in aan te brengen en punten bij elkaar te houden. Wanneer je haar tot over je oren valt, de schouders raakt of nog langer doorloopt -oftewel moeilijk nog recht omhoog te krijgen is- raden we je crème, paste of mousse aan.

Wat te gebruiken? Clay, Crème, Gel, Paste, Pomade, Mousse of Wax?

Als je hetzelfde haarproduct gebruikt sinds je tienerjaren, zelfs als je stijl is veranderd, is het misschien tijd om je regime te heroverwegen. Het juiste product kan immers het verschil betekenen tussen goed haar en geweldig haar. Belangrijke punten om naar te kijken zijn de huidige dikte van je haar, de stijl waarin je het wilt dragen en de voorkeuren die je zelf hebt, aangaande strak of loshangend haar, een gladde of droge look.

© 2020 AboutOurBrands