Haarstyling Spray

Deze Styling sprays maakt het haar makkelijker kambaar en geven het een lichte tot medium hold. Klitten of kroezen?

Met deze handige spray kun je dit tot een minimum beperken. Met name wanneer je de spray in meerdere lagen aanbrengt tijdens het borstelen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

12 24 36

Haarstyling spray

Styling sprays houden het kapsel netjes in model en op z’n plaats, maar zijn tegelijkertijd flexibel genoeg om aan te passen wanneer je er gedurende de dag verandering in wilt aanbrengen. Het conditioneert je haar en maakt het beter kambaar.

Bovendien zet het zich in om je haar te beschermen tegen UV-straling en vrije radicalen. Dit laatste zijn agressieve stoffen van buitenaf die schade kunnen veroorzaken aan cellen en weefsels. Heatspray helpt deze neutraliseren en onschadelijk te maken, met een gezonde, sterke en glanzende haardos tot gevolg.

De spray geeft minder zwaarte dan de klassieke haarlak, waardoor je je minder zorgen hoeft te maken over de vraag of je haar na een aantal uren toch inzakt. Om dagelijks het beste resultaat te bereiken, is het aan te raden je haar voor het slapen gaan goed uit te wassen. Zo voorkom je dat je de volgende ochtend je nieuwe laag spray aanbrengt op de resten van de oude. Dit kan het effect van het product tegengaan.

© 2020 AboutOurBrands