Zonnebrand voor het gezicht

Bescherm je huid met een speciale zonnebrand voor je gezicht. Het wordt aangeraden om zonnebrand lotion iedere dag te gebruiken. Natuurlijk wanneer de zon schijnt, maar ook wanneer het bewolkt is. Wil je zonnebrand bestellen en thuis laten bezorgen? Bekijk dan het aanbod van AboutOurBrands! 

Zonnebrand speciaal voor je gezicht

Als er één ding onmisbaar is in je koffer voor een zomerse vakantie, dan is het de fles zonnebrand wel. Je lichaam insmeren met een beschermende zonnebrand wordt dan ook regelmatig gedaan. Vaak gebruiken mensen voor het gezicht dezelfde crème als voor het lichaam, maar dat is niet altijd de beste keuze. Een zonnebrand speciaal voor het gezicht is namelijk minder vet en heeft een fijnere structuur. Hierdoor raken de poriën minder snel verstopt, wat de kans op puistjes verkleint. Fijn! Daarnaast trekt een zonnebrandcrème voor het gezicht sneller in en laat het geen vlekken achter in de kleding. Pigmentvlekjes in je gezicht? Die zijn hiermee verleden tijd! 

Bondi Sands zonnebrand lotion

Onze favoriete zonnebrandcrème voor het gezicht is die van het merk Bondi Sands. Deze crème is zacht, trekt snel in en heeft een onzichtbare finish. Breng de lotion royaal en gelijkmatig aan op je gezicht en wacht 15 tot 20 minuten voordat je de zon ingaat. De zonnebrandlotion levert tot 72 uur vocht en hydrateert je huid. Plons gerust in het water, want deze zonnebrand is 4 uur lang waterbestendig. En onthoud goed: ook op bewolkte dagen heeft je gezicht bescherming nodig tegen UV-straling. Gebruik daarom de lotion van Bondi Sands dagelijks. Sta je op het punt om zonnebrand te kopen? Bestel deze snel en gemakkelijk via AboutOurBrands! 

Zo kies je de beste zonnebrand voor je gezicht

Welke zonnebrand het beste is voor jouw gezicht, is afhankelijk van je huidtype. Mensen die van nature een getinte of donkere huid hebben én bijna nooit verbranden, hebben een zonnebrandcrème nodig met SPF 15. Voor iedereen die gemakkelijk bruin wordt en niet snel verbrandt, voldoet een SPF van 20. Verbrand je juist wel snel en heb je een lichte huid? Ga dan zeker voor SPF 30 of 50. Ongeacht het huidtype: gebruik altijd een zonnebrand die beschermt tegen UVA en UVB. Hierdoor is je huid beschermd tegen zowel verbranding als veroudering.

Zonnebrand bestellen: morgen in huis

Heb je net het laatste beetje lotion uit de zonnebrandfles geknepen? Dan is het tijd om een nieuwe zonnebrand te kopen. Geen paniek, je hoeft hiervoor niet naar de winkel. Bij AboutOurBrands bestel je zeer eenvoudig je favoriete verzorgingsproducten. Naast zonnebrand voor je gezicht, kun je bij ons ook terecht voor onder andere haarstyling sprays, scheerproducten en zelfbruiners. Plaats je je bestelling vóór 10:00 uur? Dan heb je de bestelling dezelfde dag nog in huis. 

© 2020 AboutOurBrands