Clubman Pinaud

Clubman Pinaud baard & Snor verzorging

Vandaag - meer dan 200 jaar sinds zijn debuut - biedt Clubman Pinaud een breed scala aan populaire verzorgingsproducten voor mannen die trouw blijven aan het erfgoed van het merk en tegelijkertijd must-haves op de markt brengen die worden aangestuurd door markttrends.

Clubman Pinaud, het officiële kappersmerk sinds 1810.

Tonen als Foto-tabel Lijst

54 producten

Pagina
12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

54 producten

Pagina
12 24 36

Clubman Pinaud, join the club!

Bij Clubman Pinaud vindt je alles wat je nodig hebt voor op je badkamer plankje. Styling Gels, Aftershaves, Baarverzorging, Snorverzorging, Talkpoeders en meer!

Clubman Pinaud barst van de originele authentieke baardproducten. Zo is er een 2-in-1 Baardconditioner die je baar en huid tegelijkertijd verozrgd en kalmeert, voedende Stylingbalsem voor glans en finesse, een Baardolie met 3 natuurlijke oliën die je baard verzacht en hydrateert, en zelfs nog een olie om je tatoeages nieuw leven in te blazen!

Clubman Pinaud

Rijke verzachtende stoffen en botanische ingrediënten worden gecombineerd in Clubman's Scheergel, die gezichtshaar verzacht en de huid smeert. Naast de scheergel heeft Clubman ook nog een Scheercrème, Scheerschuim en Scheerboter met alle hun eigen specifeke krachtige eigenschappen.

Clubman Pinaud's Snorwax, geformuleerd met kokosolie en bijenwas, is een favoriet voor het vormen en stylen van de snor. De Styptic Pencil stopt snel het bloeden van scheerwondjes.

Naast hun heerlijke scheer- en baardproducten, biedt Clubman Pinaud ook een verscheidenheid aan klassieke haarverzorgingsproducten. De Country Club Shampoo, stylinggels en haartonics van het merk zijn speciaal ontwikkeld voor de haarverzorgingsbehoeften van mannen.

Na al die verzoring wil je natuurlijk ook nog lekker ruiken. Ook daar blinkt Clubman Pinaud in uit met zijn vele authentieke mannelijke geuren. Van zoete, karaktervolle Aftershaves tot frisse, verkwikkende Colognes, er zit altijd wat voor jou bij.

Clubman Pinaud is het exclusieve merk van professionals en barbiers en geniet nog steeds een ongekende populariteit!

Join the Club!

Clubman productenlijn

© 2020 AboutOurBrands