Conditioner

Om je haar na het wassen soepel en zacht te maken, er meer volume of luchtigheid aan te geven of juist glanzender en makkelijker doorkambaar te krijgen, gebruik je een conditioner.

Met meer dan twintig verschillende producten, kunnen alle haartypes bij ons terecht. Zo ook mensen met beschadigd haar door bijvoorbeeld thermische styling of chemische kleurbehandelingen en zelfs mannen die dromen van een aaibare baard.

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

12 24 36

Waarvoor gebruik je een conditioner?

Elke haarstreng is bedekt met overlappende keratineschubben. Samen worden deze schubben de haarschubben genoemd. Wanneer het vettige laagje (de cuticula) plat ligt, voelt het haar zacht en zijdeachtig aan en heeft het een gezonde glans. Wanneer de schubben omhoog staan, ziet het haar er dof uit en is het vatbaarder voor klitten.

Wat doet een conditioner?

Stel je een gerafeld touw voor. Styling, omgevingsfactoren en zelfs shamponeren kunnen de schubben van de nagelriem doen toenemen. Conditioners zijn geformuleerd om de cuticula te coaten en glad te maken, waardoor het haar glanzend en handelbaar blijft. Daarom raden de meeste haarexperts aan om een conditioner te gebruiken na het wassen! Haarconditioner maakt de cuticula van het haar glad, waardoor het glanzend, glad en handelbaar wordt. Daarom is het een belangrijk onderdeel van een gezonde haarroutine!

© 2020 AboutOurBrands