Salt Spray

Heb je vettig haar? Maak dan gebruik van een Salt spray. Het zeezout werkt samen met de natuurlijke oliën in het haar en veranderd de structuur.

Het haar krijgt daardoor een wat meer matte effect en hoeft zodoende minder vaak gewassen te worden.

Salt Spray

Salt Spray, bestaande uit een mix van o.a. water en zeezout, is het alternatief als je op zoek bent naar een lichtere, zoute strandlook en is geschikt voor zowel langer als korter haar en uitermate geschikt voor mensen met dun haar. De spray zorgt voor een langere hold dan bij het gebruik van enkel een gel, wax of mousse.

Bovendien zet het zich in om je haar te beschermen tegen UV-straling en vrije radicalen. Dit laatste zijn agressieve stoffen van buitenaf die schade kunnen veroorzaken aan cellen en weefsels. Heatspray helpt deze neutraliseren en onschadelijk te maken, met een gezonde, sterke en glanzende haardos tot gevolg.

De spray geeft minder zwaarte dan de klassieke haarlak, waardoor je je minder zorgen hoeft te maken over de vraag of je haar na een aantal uren toch inzakt. Om dagelijks het beste resultaat te bereiken, is het aan te raden je haar voor het slapen gaan goed uit te wassen. Zo voorkom je dat je de volgende ochtend je nieuwe laag spray aanbrengt op de resten van de oude. Dit kan het effect van het product tegengaan.

© 2020 AboutOurBrands