Haarcrème

Styling crèmes zijn rijk aan vochtinbrengende onderdelen en veel lichter dan gels.

Crèmes helpen droog haar te hydrateren en zorgen voor een lichte greep op je kapsel wanneer het droogt. Ze houden je haar niet zo stevig vast als gel, maar drogen het ook niet uit.

Deze producten zorgen voor een zachtere, natuurlijkere uitstraling en maken kroeshaar gladder.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

12 24 36

Wat is Crème?

Dit is een subtiele, natuurlijk ogende glans voor je haar. Het geeft je kapsel lage tot gemiddelde stevigheid, waardoor loszittende haren getemd worden, zonder dat het er overdadig uitziet. Een nette look, zonder vettige punten.

Voor welke haarlengte is Crème goed?

Voor half lang haar dat een minimale hold nodig heeft, een mattte of glanzende finish afgeeft en gedurende de dag te restylen is. Het product is hard genoeg om het haar in model te houden, maar zacht genoeg om hier later op de dag zelf nog veranderingen in aan te brengen.

Wat te gebruiken? Clay, Crème, Gel, Paste, Pomade, Mousse of Wax?

Als je hetzelfde haarproduct gebruikt sinds je tienerjaren, zelfs als je stijl is veranderd, is het misschien tijd om je regime te heroverwegen. Het juiste product kan immers het verschil betekenen tussen goed haar en geweldig haar. Belangrijke punten om naar te kijken zijn de huidige dikte van je haar, de stijl waarin je het wilt dragen en de voorkeuren die je zelf hebt, aangaande strak of loshangend haar, een gladde of droge look.

© 2020 AboutOurBrands