Anti-acne

Overmatige olieproductie en de aanwezigheid van DHT in het lichaam zijn de veroorzakers van acne. Een onfrisse en onaantrekkelijke bijwerking in, met name, het gezicht.

Met het juiste behandelprogramma voor de gevoelige huid, is het mogelijk om deze zowel te behandelen als te voorkomen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

12 24 36

Salicylzuur, het actieve ingrediënt in onze anti-acne producten behandelt de symptomen van acne door de bacteriën te doden en verstopte poriën vrijmaken. Het geeft gereguleerd de actieve bestanddelen af en verkleinen zo de gevoeligheid voor je huid. Zo krijgt je huid niet in een keer alle werkzame bestanddelen te verwerken. Daarentegen gebruiken onze anti-acne producten een gevoelige huid formule die natuurlijke minerale zwavel bevat en zo effectief bacteriën doodt en toch je huid op een kalme manier verzorgd.

Effecten
Klinische testen hebben aangetoond dat bij correct gebruik de acne behandeling van onze anti-acne producten veilig en effectief bestaande acne vermindert en acne-uitbraken voorkomt. Het begint te werken vanaf de eerste dag, door de productie van DHT te stoppen en de productie van huidolie te normaliseren. Het begint ook meteen om bestaande acne te verwijderen.

Binnen 30 dagen begint de acne te verdwijnen en stopt nieuwe acne zich met vormen. De huid wordt minder vet en gezonder. Binnen 45 tot 60 dagen kan een aanzienlijke verbetering worden opgemerkt.

 

© 2020 AboutOurBrands