Haarkleuring

Niet te verwarren met haarverf, zorgen haarkleuring producten ervoor dat sommige haar veranderende processen worden tegengegaan, aanwezige kleuren kunnen worden geïntensiveerd, natuurlijke highlights worden versterkt of overgangsgrenzen worden opgevuld met je eigen haarkleur.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

12 24 36

Haarkleuring

Haarkleuring is de praktijk van het veranderen van de haarkleur. De belangrijkste redenen hiervoor zijn cosmetisch: om grijs of wit haar te bedekken, om het haar te veranderen om een specifieke look te creëren, om een kleur aan te passen aan jouw voorkeur of om de originele haarkleur te herstellen nadat deze is verkleurd door kappersprocessen of zonnebleken.

Wat is het verschil tussen haarkleuring en haarverf?

Een haarverf gaat in het haar om het te kleuren en dus is de kleur die door de kleurstof wordt geproduceerd meestal langdurig. Aan de andere kant blijft een haarkleur op het oppervlak en schildert deze alleen van buitenaf. Daarom vervaagt het effect van haarkleur veel sneller.

Het maakt echter niet uit of je haarverf of haarkleuring gebruikt, het nieuw groeiende haar zal alleen de originele kleur hebben.

© 2020 AboutOurBrands