Heatspray

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zeker wanneer je van plan bent om hitte gereedschappen zoals föhns, warmteborstels of andere haarstyling apparaten te gebruiken.

Terwijl warmte het haar uitdroogt, zorgen heatsprays er in het stadium daarvoor voor vocht om het haar te beschermen. Heatspray herstelt beschadigde lokken en voorkomt gespleten punten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

12 24 36

Heatspray

De siliconen in deze beschermers van warmer wordend haar door het gebruik van hitteproducten vormen een beschermende barrière over de haarschubben. Hierdoor glijdt je stijl- of krultang soepeler over het haar en kun je gemakkelijker tot de stijl komen die je voor ogen hebt. Je bent hierdoor minder lang bezig, wat de kans op beschadigd haar verminderd.

Haarpunten die wel beschadiging hebben opgelopen, worden door de heatspray van een nieuw laagje ‘reparatie’ voorzien. Ook zet het zich in om je haar te beschermen tegen UV-straling en vrije radicalen. Dit laatste zijn agressieve stoffen van buitenaf die schade kunnen veroorzaken aan cellen en weefsels. Heatspray helpt deze neutraliseren en onschadelijk te maken, met een gezonde, sterke en glanzende haardos tot gevolg.

© 2020 AboutOurBrands