Haarstyling

Aboutourbrands.nl maakt geen onderscheid en richt zich op elk haartype. Of je van nature nu lange blonde lokken hebt of juist rossig, gekruld of kroeshaar hebt, onze producten spelen op elke haarvorm handig in.

Zowel mensen met dik- als dunner wordend haar kunnen bij ons terecht om toch een volle(re) look te creëren of hun haar beter behandelbaar te maken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

27 producten

Pagina
12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

27 producten

Pagina
12 24 36

Haarstyling

Haarstylingproducten, zoals gel, mousse, wax en spray, geven stevigheid en structuur aan het haar, waardoor het op verschillende manieren gestyled kan worden. Haarstylingtools, zoals haardrogers, stijl- en krultangen, hete rollers en borstels, kunnen worden gebruikt om het haar in verschillende stijlen te vormen en te manipuleren.

WAT TE GEBRUIKEN? CLAY, CRÈME, GEL, PASTE, MOUSSE OF WAX?

Als je hetzelfde haarproduct gebruikt sinds je tienerjaren, zelfs als je stijl is veranderd, is het misschien tijd om je regime te heroverwegen.

Het juiste product kan immers het verschil betekenen tussen goed haar en geweldig haar. Belangrijke punten om naar te kijken zijn de huidige dikte van je haar, de stijl waarin je het wilt dragen en de voorkeuren die je zelf hebt, aangaande strak of loshangend haar, een gladde of droge look.

Wat is haarstyling paste?

Casual en veelzijdig, haarpasta is een alledaags nietje voor styling zonder glans. Het heeft een stevige hold zoals gel, maar laat toch een natuurlijk ogende matte finish achter. De formule is ook opbouwbaar, dus je kunt meer product gebruiken als je je haar op zwaartekracht tartende manieren moet vormen.

Wat is haargel?

Haargel fixeert je kapsel met industriële sterkte. In principe blijft elke streng op zijn plaats. In tegenstelling tot pasta en pommade laat gel een plastic ogende coating achter, dus het is zeker geen natuurlijke finish.

Wat is haarstyling Clay?

Clay is een kneedbaar product dat je haar volume geeft. Het is geweldig voor kortere, gelaagde kapsels die een boost van structuur en volheid nodig hebben. Qua textuur is haarklei een medium tussen gel en pasta: het heeft een sterkere fixatie zoals gel, maar zonder de hoogglansafwerking zoals pasta.

Wat is haarwax?

 Voor de kieskeurigen is haarwax een medium tot sterk fixerend product. Net als pommade is het opbouwbaar, maar heeft het iets minder houvast, en qua afwerking kan het mat, halfmat of glanzend zijn. Over het algemeen is het een veelzijdig product dat de meeste van je haarproblemen zal oplossen.

© 2020 AboutOurBrands