DS Laboratories

DS Laboratories producten DS Laboratories producten

HOGE EFFICIËNTIE, SNELLE RESULTATEN

Je hoeft dunner wordend haar niet te erven. De oprichters realiseerden zich dat dunner wordend haar in hun DNA zat, maar dat haaruitval niet in hun toekomst hoefde te zitten. Gedreven door passie en onderzoek om dit probleem op te lossen en producten te ontwikkelen die daadwerkelijk werken.  Topdermatologen over de hele wereld bevelen de producten van DS Laboratories aan bij hun patiënten. Bekijk de producten hieronder waarom.

Tonen als Foto-tabel Lijst

29 producten

Pagina
12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

29 producten

Pagina
12 24 36

Bewezen wetenschap voor gezonder haar en huid

DS Laboratories is een toonaangevend dermatologisch merk dat gespecialiseerd is in wetenschappelijk onderbouwde haarverzorging en huidverzorging en biedt toekomstgerichte producten van klinische kwaliteit die zijn geformuleerd en aanbevolen door topdermatologen over de hele wereld. Ze richten zichBewezen wetenschap voor gezonder haar en huid op het creëren van producten van de hoogste kwaliteit en bewezen werkzaamheid die echte resultaten opleveren.

ADVIESRAAD DERMATOLOGIE

De producten zijn samengesteld en aanbevolen door topdermatologen van over de hele wereld om de meest innovatieve en effectieve behandelingen te garanderen. Ons R&D-team werkt samen met topdokters en belangrijke opinieleiders en spaart kosten noch moeite om manieren te vinden om verder te gaan met wat mogelijk is.

EIGEN GEAVANCEERDE NANOSOME-TECHNOLOGIE

De kruising van echte wetenschap en innovatie. DS Laboratories test zijn formules klinisch aan toonaangevende universiteiten in samenwerking met dermatologen en publiceert onze resultaten in wetenschappelijke toptijdschriften. Publicaties laten zien hoe onze producten de haargroei verbeteren en de huid doen herleven door middel van superieure resultaten en innovatie.

AARDVRIENDELIJKE AANPAK

DS Laboratories werkt aan duurzaamheid en een koolstofarme samenleving door technologische innovaties toe te passen in de levenscyclus van onze primaire en secundaire verpakkingen.

Materialen

Gebruik materialen die rekening houden met de behoeften van de omgeving en de tijd

Recycling

Introduceer containers en materialen die herhaaldelijk kunnen worden gebruikt

Innovatie

Ontwikkel technologie om de reactie op milieukwesties te versnellen

Dit is waarom DS Laboratories werkt

Grote veranderingen beginnen met nanosoomtechnologie.
Klinisch bewezen Advanced Nanosome Delivery System® verbetert de resultaten door de belangrijkste actieve ingrediënten in te kapselen om 24 uur per dag een hogere werkzaamheid te leveren.

STAP 1: INKAPSULATIE
Actieve ingrediënten ingekapseld in liposomen van nanoformaat met behulp van een eigen proces.

STAP 2: TOEPASSING
Nanosomen worden plaatselijk op het huidoppervlak afgeleverd

STAP 3: LEVERING
Vanwege de kleine omvang van nanosomen kunnen ze dieper in de huid doordringen om actieve ingrediënten af te geven. Dit zorgt voor een veel hogere werkzaamheid van producten en snellere resultaten.

© 2020 AboutOurBrands