Beauty Pillow review

Mooi worden (of blijven) door simpelweg op een kussen te liggen? Het klinkt als een fabeltje uit een sprookje, maar is tot op zekere hoogte toch echt realiteit. Lees snel verder om erachter te komen wat onze gebruikers van dit satijn zachte kussen vinden en hoe dit hun leven heeft veranderd.

Inhoud

> Beauty Pillow review

> Beauty Pillow kussensloop

> Beauty Pillow ervaring

> Kussensloop voor mooi haar

> Voordelen Beauty Pillow

> Nieuwsbrief

Beauty Pillow review

Een derde van ons leven brengen we in bed door. Je kunt het aangename met het noodzakelijke dan maar beter combineren, nietwaar? Lekker slapen en nog goed voor je huid en haar zorgen ook. Dat willen we allemaal wel. Met de zowel zachte als stevige Beauty Pillow, ervaar je niet alleen een luxe gevoel van verwennerij, maar voel je bij het opstaan ook direct de verzorgende werking ervan.

Beauty Pillow kussensloop

Onze klanten spreken van een verkoelende slaapervaring door het zachte, frisse en satijnen kussensloop dat om het kussen zit. Eén van hen zegt: ‘De sloop voorkomt slaapvouwen in het gezicht. Je ziet er daardoor direct bij het opstaan wat stralender en frisser uit. Ook beweert men dat het rimpeltjes verfijnt, maar daar kan ik niet echt over mee praten, simpelweg omdat ik ze gelukkig nog niet heb.’

Door de glijdende werking van satijn wordt een onrustige huid die gevoelig is voor ontstekingen gekalmeerd en hersteld, terwijl katoen door wrijving de huid juist opruwt en zelfs kan openhalen. Een gebruikster laat weten: ‘Witte satijnen kussenslopen hebben door het ontbreken van kleurstof een helende werking op probleemhuid met acné en ontstekingen. Ik heb bij mijzelf gezien dat dit na een aantal nachten ietwat afnam.’

Jezelf mooi slapen met Beauty Pillow

Beauty Pillow ervaring

Eén van onze gebruikers draagt overdag veel make-up en heeft ’s avonds niet altijd de energie dit voor het slapen ook weer te verwijderen. Ze zegt: ‘Ik heb een drukke baan met veel verantwoordelijkheden, waarbij overwerken geregeld voorkomt. Natuurlijk zou ik m’n gezicht elke avond even moeten wassen, maar ik ben ook maar een mens. Het komt er gewoon niet altijd van. Gelukkig geeft mijn lippenstift en foundation niet af op het kussen en ruikt deze bij het opstaan nog net zo fris als de avond ervoor.

Een mannelijke ervaringsdeskundige onderging een cosmetische ingreep aan ogen en hals en kreeg na afloop van de operatie een bijzonder advies van zijn dokter: ‘Slaap op satijn, zei hij me. Het geeft de huid rust, zeker na zo’n ingrijpende ingreep. Zo’n arts zegt dat natuurlijk niet voor niets.’

Kussensloop voor mooi haar

De kussenslopen van Beauty Pillow zorgen voor glanzend en makkelijker doorkambaar haar, zonder ‘ochtendklitten’. Bovendien helpt het gespleten haarpunten en pluis voorkomen, maakt het ‘t haar minder vet, waardoor het makkelijker in model te brengen is.

Voordelen Beauty Pillow

De kussenslopen voelen heerlijk fris en zacht aan, zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Behalve het aanbieden van de perfecte kussensloop, hebben we ons ook verdiept in manieren om tot een nog betere nachtrust te komen. Denk aan het prioriteit geven aan slaap, luisteren naar je interne klok, de inrichting van je slaapkamer, het nemen van een slaapmutsje, gezond eten en zorgen voor het juiste beddengoed. Lees alle tips hier.

Beauty Pillow

  • Zorgt voor een gladde huid
  • Voorkomt slaapvouwen
  • Verfijnt rimpeltjes
  • Bestrijdt onzuiverheden
  • Kalmeert een vurige huid
  • Het haar blijft beter in model
  • Voorkomt gespleten haarpunten
  • Geen klitten en pluis meer
  • Vermindert vet haar
  • Intensievere werking van huid- en haarproducten
  • Behoud van haar- en wimperextensions
  • Mooier resultaat van PMU-behandelingen
  • Werkt verkoelend
  • Is anti-allergeen tegen huisstofmijt

Nieuwsbrief

AboutOurBrands heeft een superhandige nieuwsbrief die je, gratis en regelmatig, in je mailbox ontvangt. Je bent daarmee altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haar, huid en verzorging, beschikt over de snelste weg naar ons volledige assortiment en kunt als eerste gebruik maken van de vele kortingsacties door het jaar heen. Acties die niet-leden pas later of helemaal niet ontvangen. Vul snel je e-mail adres in en mis geen voordeel meer!