Texturizing Spray

De naam zegt het al: deze spray-variant helpt je textuur te creëren in je haar en draagt bij aan het creëren van krullen.

Het is te adviseren de spray van bovenaan (haaraanzet) aan te brengen en er vervolgens met je vingertoppen overheen te gaan. Borstel vervolgens in de lengte de spray uit.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

12 24 36

Texturizing Spray

Texturizing Spray is je beste vriend en extra steuntje in de rug om textuur aan je kapsel te brengen. Voorwerk kan worden gedaan door, bijvoorbeeld, een krultang te gebruiken, maar deze sprays zorgen voor de finishing touch en een garantie op continuïteit gedurende de dag, voor bijvoorbeeld opsteekkapsels. Ook wanneer je even een sprintje trekt door een winderig zijstraatje. Het zorgt voor het intact houden van het model zonder het haar te verzwaren. Behoudt voldoende afstand bij het aanbrengen en spray niet teveel op één plek. Doseren is de key.

Bovendien zet het zich in om je haar te beschermen tegen UV-straling en vrije radicalen. Dit laatste zijn agressieve stoffen van buitenaf die schade kunnen veroorzaken aan cellen en weefsels. Heatspray helpt deze neutraliseren en onschadelijk te maken, met een gezonde, sterke en glanzende haardos tot gevolg.

De spray geeft minder zwaarte dan de klassieke haarlak, waardoor je je minder zorgen hoeft te maken over de vraag of je haar na een aantal uren toch inzakt. Om dagelijks het beste resultaat te bereiken, is het aan te raden je haar voor het slapen gaan goed uit te wassen. Zo voorkom je dat je de volgende ochtend je nieuwe laag spray aanbrengt op de resten van de oude. Dit kan het effect van het product tegengaan.

© 2020 AboutOurBrands