Glansspray

Glansspray zorgt ervoor dat je kapsel de hele dag in model blijft zitten en heeft een versterkende werking op de haarkleur.

Alsof er een versterkend filter je haar zit, laat het je kleur beter tot z’n recht komen. Bovendien geeft het je haar een mooie egale glans.

Glansspray

Glansspray is zowel een verzorgings- styling- als modeproduct. Door het Color Guard Complex aan het product toe te voegen, beschermt de spray het haar en zorgt het ervoor dat de kleur behouden blijft. De formule bevat namelijk zonnebloemolie en Vitamine E, wat vocht vasthoudt en daarop deze werking heeft.

Glansspray moet worden gezien als finishing touch in het stylingproces van mat of dof haar. Vergelijk het met een top coat bij het lakken van de nagels. Ook daar biedt het bovenste laagje een bescherming die het aangebrachte product en de look die je daarmee wilt creëren in stand houdt. Alsof de regen tegen het raam tikt, maar nooit daadwerkelijk naar binnen valt.

Slecht een aantal keren sprayen kan genoeg zijn, aangezien het kroezen, pluizig en statisch haar vermindert. Steil haar glanst van nature meer dan krullend haar. Mocht het probleem toch hardnekkig zijn en wil je nog meer glans creëren, gebruik dan in het voortraject een stijltang.

© 2020 AboutOurBrands