Haarserum

Haarserum is een stylingproduct dat het oppervlak van je haar bedekt.

In tegenstelling tot shampoos, conditioners en haarmaskers, was je een haarserum niet uit.

Afhankelijk van de formule van het product, kan een haarserum kroezen verminderen, glans toevoegen of je haar rechttrekken. Sommige formules kunnen ook beschermen tegen verschillende vormen van schade, je haar repareren en zelfs verdikken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

12 24 36

Wat doet een haarserum?

Het legt een beschermend laagje om het haar, in tegenstelling tot een haarolie, dat dit vooral in het haar zelf aanbrengt. Het haarserum zorgt ervoor dat externe factoren het minder snel kunnen beschadigen, zoals zonlicht, vervuilde gassen of het gebruik van een stijltang. Alsof je een witte jas aantrekt tijdens de wintermaanden, dan heb je het ook minder snel koud. Bovendien zorgt het serum voor extra veerkracht en glans, vooral geschikt voor mensen met droog, statisch of pluizig haar. De siliconen in het middel verzachten het haar, maken dit elastisch en daardoor beter behandelbaar.

Waar moet je op letten?

Breng het serum aan op je haar en niet op je hoofdhuid. Deze fout wordt door teveel mensen gemaakt, maar dit veroorzaakt een toename aan vet en oliën in het haar. Gebruik het serum niet wanneer je (te) dun haar hebt en breng het product gelijkmatig en met mate aan. Het effect wordt hierdoor niet vergroot, de vettigheid wel.

© 2020 AboutOurBrands