Blog

 1. Wordt jij ook altijd jonger geschat? Dit is het geheim!

  Rimpels verminderne met collageen en hyaluronzuur

  ‘Ben je echt al zo oud? Dat had ik je echt niet gegeven!’ Zouden we dit niet allemaal van tijd tot tijd willen horen? De natuur doet echter haar werk, voorheen zelfs onherroepelijk. Dankzij langdurige onderzoeken en technieken is het echter gelukt het eeuwenoude proces van uiterlijk ouder worden deels tegen te gaan. Het geheim? Lees snel verder!

  Lees meer »
 2. In de bres voor transgenders

  Tips voor uiterlijk van transgenders

  Anno 2021 zijn er legio mogelijkheden voor transgenders die een geslachtsoperatie (nog) niet aandurven, maar wel parttime of fulltime van geslacht willen veranderen. Ontdek welke producten geschikt zijn om, wat betreft uiterlijk vertoon, de transitie te vergemakkelijken.

  Lees meer »
 3. Welke voordelen heeft een volume shampoo?

  Deze shampoo geeft voller haar

  Wanneer je extra volume aan je haar wil toevoegen, is het verstandig de shampoo en conditioner op elkaar af te stemmen. Niet alleen richten ze zich op dezelfde haartextuur, je voorkomt ermee ook tegenstrijdige werkingen en gemixte geurtjes.

  Lees meer »
 4. Plotselinge haaruitval na Corona

  Haarverlies door corona

  Het coronavirus en plotseling haarverlies lijken verband te houden met elkaar. Naast reeds bekende symptomen, zoals geur- en smaakverlies, hoesten en ademtekort, is dit een nieuw bijverschijnsel van het virus. Haarverlies door een relatief onbekend virus, dit is wat je er tegen kunt doen.

  Lees meer »
 5. Eindelijk kan het: terug in de tijd!

  erug naar je oorspronkelijke haarkleur

  De klok soms even terugdraaien, willen we dat niet allemaal? Dankzij de wintertijd zetten we de wijzers elk jaar een uurtje naar achteren, maar significant het verleden in duiken blijft onmogelijk… zou je denken! We hebben echter een nieuw product ontdekt dat ons, nadat we het zelf testten, verblufte. Terug naar je oorspronkelijke haarkleur in, pakweg, anderhalve week.

  Lees meer »
Posts loader
© 2020 AboutOurBrands