Blog

 1. De snelste bezorging van Nederland!

  Nog snellere bezorging van onze producten

  Je bent van ons al heel wat gewend als het gaat om goede service en snelle verzending van je bestelling. We hebben echter opnieuw groot nieuws! Bestelde producten kun je nu al DEZELFDE DAG in huis hebben!

  Lees meer »
 2. De kunst van het scheren

  Veilig scheren heb je zelf in de hand

  Loop het Rijksmuseum van Oudheden binnen en je vind er een sterk verroeste grijsblauwe taartschep uit de bronstijd. Tenminste, daar lijkt het op. In werkelijkheid betreft het een van de eerste scheermesjes waar, ver voor Christus, de baarden al mee werden gekortwiekt. Evolutie vond plaats, maar de handelswijze bleef gelijk.

  Lees meer »
 3. Hair to the Max

  HairMax voor sterk haar

  We hebben een waanzinnig nieuw product voor je waar we direct enthousiast van werden. De productlijn van HairMax geeft je haar elke ochtend de ideale kickstart voor de rest van je dag. Simpel in gebruik en een direct fris gevoel.

  Lees meer »
 4. Exclusief: 10 geheimen uit onze blogs onthuld!

  Ontdek geheime kortingen

  Regelmatig trakteren we je op boeiende blogs, vol wetenswaardigheden en zaken waarmee je andere shop-fanaten te slim en snel af kunt zijn. Voor één keer geven we je een kijkje achter de schermen in het maakproces en onthullen we enkele sneak peaks waarmee jij je voordeel kunt doen. Kortom: pak de popcorn er maar bij en lees snel verder!

  Lees meer »
 5. Gevoelige snaar met kroeshaar?

  Zo kun je het beste ontkroezen

  Wist je dat kroeshaar niet alleen voorkomt bij donkere mensen? Het is spaarzaam, maar een kleine groep blanke personen beschikken ook over de typerende haardracht. Om je kroeshaar mooi en gezond te houden bestaan er tal van producten, maar wat nou als je er juist vanaf wilt? Het toverwoord: ontkroezen!

  Lees meer »
Posts loader
© 2020 AboutOurBrands