Blog

 1. Bambi-wimpers dankzij water

  Wimpers bevestigen met water

  Valse wimpers zijn een uitkomst… als ze eenmaal zitten. Het aanbrengen van de kunstmatige ooghaartjes is echter vaak een zenuwslopend en frustrerend karwei. Dat moet toch simpeler kunnen? Lees snel verder hoe je voor eens en altijd van dit lastig probleem af bent.

  Lees meer »
 2. De beste tips voor een goede nachtrust

  Beauty Pillow verzorgt het haar

  Dag en nachtcrèmes zijn er in alle soorten en maten, maar bij te weinig slaap heeft geen van allen effect. Wij zetten de beste tips voor een goede nachtrust voor je op een rij en vertellen je hoe je -letterlijk- een echte sleeping beauty wordt.

  Lees meer »
 3. Zeg, ken jij de waterman?

  Tekort hyaluronzuur aanvullen

  Mensen bestaan voor een groot deel uit water en dat is maar goed ook. We kunnen niet zonder en overleven onmogelijk zonder dit belangrijke bestandsdeel. Toch neemt de productie van stofjes die hieraan ter ondersteuning dienen naarmate we ouder worden af, met alle gevolgen van dien. Tijd om in te grijpen!

  Lees meer »
 4. Waarom krijgen we eigenlijk rimpels?

  Oplossingen tegen rimpels

  Voor een stralende huid zonder oneffenheden hoef je als kind en (jong) volwassene geen fratsen uit te halen. We worden immers allemaal geboren zonder ouderdomstekenen in het gelaat. Waarom krijgen we op latere leeftijd dan wel rimpels en bestaat er een manier om moeder natuur een stap voor te zijn? Het antwoord: ja! (zo bewees zelfs de oudste vrouw ter wereld)

  Lees meer »
 5. Zelfbruinen was nog nooit zo makkelijk

   Zelfbruinen gezonder dan zonnebank

  Met temperaturen tussen de 3 en 7 graden zal januari allesbehalve de boeken in gaan als een tropisch warme maand. Voor een lekker bruin kleurtje zullen we nog een maand of 4 a 5 moeten wachten, want ook vliegvakanties zijn momenteel uitgesloten. Toch bestaat er een manier om, zonder uren onder de zonnebank, een lekker vakantiekleurtje te krijgen.

  Lees meer »
Posts loader
© 2020 AboutOurBrands