Haarstyling Paste

Paste is dikker dan, bijvoorbeeld, een pomade. Gebruik het wanneer je een medium of stevige hold nodig hebt.

Sommige producten geven een matte finish, terwijl andere juist een koele glans geven. Een Styling paste komt op waterbasis en is daardoor gemakkelijker uit te wassen.

Wat is Paste?

Stylingpasta is het ideale product om je haar voor te bereiden op vlechten of stylen. Het helpt je haar te blijven waar je het zit en zijn vorm te behouden. Je kunt ook stylingpasta op los haar gebruiken om een gescheiden textuur, gladde en losse haren of onhandelbare punten te temmen.

Voor welke haarlengte is Paste goed?

Haarpasta's zijn ideaal voor alle haarlengtes, -types en -stijlen. Van kort tot lang, fijn tot dik en rommelig tot gekamd. Daarbij zijn ze ook nog eens waterbasis, dus uitwassen is super eenvoudig. Door dikkere haarpasta tussen je vingers of handpalmen te wrijven, wordt het product zachter, zodat je het gelijkmatig door je haar kunt verdelen.

Wat te gebruiken? Clay, Crème, Gel, Paste, Pomade, Mousse of Wax?

Als je hetzelfde haarproduct gebruikt sinds je tienerjaren, zelfs als je stijl is veranderd, is het misschien tijd om je regime te heroverwegen. Het juiste product kan immers het verschil betekenen tussen goed haar en geweldig haar. Belangrijke punten om naar te kijken zijn de huidige dikte van je haar, de stijl waarin je het wilt dragen en de voorkeuren die je zelf hebt, aangaande strak of loshangend haar, een gladde of droge look.

© 2020 AboutOurBrands