Geurstokjes

Geurstokjes in een aroma diffuser kun je vergelijken met een boeket bloemen op tafel. Je ruikt de geur wanneer je voorbij loopt, maar het zal niet noodzakelijk de hele kamer vullen met de geur.

Ideaal als je een eigen hoekje voor jezelf wilt creëren om in te ontspannen zonder andere daar direct mee lastig te vallen, of bij binnenkomst lekker verwelkomt wilt worden door een subtiele ontspannen geur.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

12 24 36

Geurstokjes

Ons lichaam is de verpakking van de ziel. Wie zich van binnen niet goed voelt en slecht voor zichzelf zorgt, gaat dat uiteindelijk ook van buiten zien. Het is daarom belangrijk om onze huid niet alleen feitelijk te verzorgen, maar ook ontspanningsmomenten te creëren, waarmee hoofd, hart en lichaam synchroon lopen. Een ontspannend bad of ander welness-momentje kan worden aangevuld met de beste producten om pijntjes en andere ongemakken te verlichten.

Onze geurstokjes zijn geïnspireerd op het schone water, de frisse lucht en de geothermische energie die belangrijke elementen van de IJslandse omgeving zijn. Ze helpen je om achterover te leunen en ontspannen.

Steek de zwarte rotanstok in de glazen houder en ze verspreiden langzaam de aromatische en zachte geur in de kamer gedurende 80 dagen. Voor meer geur, draai de stokjes om. Plaats in een ruimte met veel beweging waar de geur zich verspreidt met de luchtcirculatie. Een geweldige plek is bij de deur, je pikt de geur op als je de kamer binnenkomt. Wil je minder geur in de kamer dan kun je er makkelijk stokjes uit halen.

 

© 2020 AboutOurBrands