Haarolie

In tegenstelling tot shampoos, conditioners en haarmaskers, was je aangebrachte oliën niet uit. Breng de druppels los of met de meegeleverde druppelaar aan op de hoofdhuid en laat het middel simpelweg z’n werk doen. Masseer de hoofdhuid met de vingertoppen om een gelijkmatige verdeling te garanderen en geniet van de ontspannende geur van de etherische olie.

Geschikt voor het voeden van haar en verjongen van de hoofdhuid.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

12 24 36

Wat doet haarolie?

Het legt een beschermend laagje in het haar, in tegenstelling tot een haarserum dat dit vooral om het haar heen aanbrengt. De haarolie zorgt ervoor dat het haar van binnenuit kan worden gevoed. Ook beschermt het tegen schadelijke, externe factoren, zoals zonlicht, vervuilde gassen of het gebruik van een stijltang. Alsof je een witte jas aantrekt tijdens de wintermaanden, dan heb je het ook minder snel koud. Bovendien zorgt het serum voor extra veerkracht en glans, vooral geschikt voor mensen met droog, statisch of pluizig haar. De siliconen in het middel verzachten het haar, maken dit elastisch en daardoor beter behandelbaar.

Waarom haarolie?

De olie vult tekorten aan en is het ideale middel om vocht vast te houden in haar en hoofdhuid. Door jezelf regelmatig te trakteren op een ‘oliebad’, wanneer je het type haar hebt dat hierom vraagt, kun je meer glans en gladheid toevoegen.

© 2020 AboutOurBrands