Oogschaduw

Verfraai je ogen met onze mat- en glanspaletten of het handzame reisformaat oogschaduw in de typische Beverly Hills kleuren. De sterk gepigmenteerde kleurfinisch vervaagt niet en bevat meerdere tinten om de perfecte schaduw te creëren. Pas je basiskleur aan, contour en definieer, highlight met metallic, maar wees beheerst in het samenstellen van je mix.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

12 24 36

Begin altijd met het aanbrengen van een primer, voordat je aan je oogschaduw begint. Zeker tijdens warme zomermaanden is dit geen overbodige luxe. Een concealer is een goede vervanger hiervoor als je geen primer bij de hand hebt. Begin bij oogschaduw met een basiskleur die je uiteindelijke kleur voor de voorgrond beter naar voren doet komen. Een lichtbruine of taupe-achtige kleur wordt hierbij het vaakst gebruikt. Vervolgens stap je fase twee binnen en bouw je de kleur op met een nieuwe laag oogschaduw. Gebruik twee of drie tinten voor het beste resultaat.

Welke kleur bij welke ogen?
Heeft moeder natuur je bruine kijkers gegeven, dan zijn bijna alle kleuren geschikt. Met brons, koper en champagne creëer je echter een zachter effect. Blauwe ogen kun je nog meer laten spreken door gebruik te maken van oranje, koper, lila, goud en bruin. Groene ogen komen meer tot z’n recht bij gebruik van een lichtbruine en abrikooskleurige eyeliner.

Oogschaduw hoeft niet slecht te zijn voor je huid, zolang je deze goed reinigt. Aangebrachte producten ’s avonds weer verwijderen, zorgt ervoor dat poriën niet verstopt raken en je lichaam letterlijk en figuurlijk kan ademen. Je voorkomt ermee ook ophoping door de dag erna geen nieuwe make-up aan te brengen op die van de dag ervoor.

© 2020 AboutOurBrands