Nepwimpers

Nepwimpers komen in verschillende varianten, van vol tot dun en in drie bevestigingsmogelijkheden. Lijm, welke je zelf aanbrengt middels de Ardell Lashgrip wimperlijm. Water, de allereerste wimpercollectie die simpelweg met een draai aan de kraan kan worden aangebracht. Magnetisch, de bovenste en onderste wimper kleven met micromagneetjes aan elkaar. Vooral geschikt voor beginners en mensen met een allergie voor wimperlijm of latex.

Tonen als Foto-tabel Lijst

75 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

75 producten

12 24 36

Verschillende stylen nepwimpers

Sinds 1971 is ARDELL de specialist voor nepwimpers in vele varianten.

Door de unieke verscheidenheid aan stijlen kan iederen haar eigen persoonlijke look creëren.

Dankzij de premium kwaliteit en de bijzonder eenvoudige bediening is een perfect resultaat gegarandeerd.

Dit maakt ARDELL de wereldwijde marktleider en wimpermerk nr. 1 van de populairste schoonheidsexperts en professionele make-upartiesten.

Wat je ook kiest, Bij Ardell zit je altijd goed!

Ardell Wispies

Voeg een zachte, gevederde gloed toe zonder al het drama. Onze zijdezachte wispies-collectie maakt je dagelijkse beautylook compleet met een sierlijke en delicate aanraking.

Ardell Wispies multipack

Ardell Faux Mink

Show-stop drama is van jou in onze glamour godin-waardige Faux Wink wimpers. Deze luxe wimpers, geliefd bij prestigieuze professionals, leveren serieus volume zonder je te belasten.

Ardell Faux Mink wimpers

Ardell MAGNETISCHE WIMPERS

Een moeiteloos spannende nieuwe manier om uit te halen. Pas onze best verkopende stijlen toe zonder lijm. Multimagneten en een gebogen band zorgen voor een perfecte pasvorm.
Ardell Magnetic Lash wimpers

Ardell STUDIO EFFECTS

De hele wereld is een studio en je bent klaar voor fotoshoot in deze handgemaakte wimpers! Deze stripwimpers zijn ontworpen door een professional voor impact op expertniveau en hebben een glamoureus vol volume en een extra lange lengte.

© 2020 AboutOurBrands