Anti-Frizz producten

Over het algemeen wordt kroezen veroorzaakt door droog, ruw haar dat overcompenseert en vocht uit de omgeving absorbeert.

Het is belangrijk om voorbereid te zijn en een goed antikroes product in je beautyarsenaal te hebben om weer een bad hair day te voorkomen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

12 24 36

Wat is frizzy haar?

Wanneer je haar droog of beschadigd is, bijvoorbeeld door langdurige blootstelling aan luchtverontreiniging of het dagenlang blootstellen van het haar aan de zon in warme gebieden, dan kunnen de haarschubben open gaan staan. Deze schubben zijn de beschermende buitenste laag van het haar die, mits gesloten, geen vocht uit de omgeving opnemen aangezien het haar al gehydrateerd genoeg is. In alle andere gevallen probeert -bij frizzy haar dus- het van alle mogelijke kanten vocht op te vangen, waardoor het pluizig en onhandelbaar wordt.

Wat kun je doen om frizzy haar te verminderen?

Het is aan te bevelen minstens een keer per week een van onze haarmasker of elixirs te gebruiken en je haar te wassen met de, speciaal voor frizzy haar ontwikkelde, shampoos en conditioners. Regelmatig, maar niet dagelijks. Tap na het douchen zachtjes je haar droog met een handdoek of t-shirt, of rol deze op tot een hoofddoek en laat geleidelijk aan uitdrogen. Droogblazen met een föhn is ook een optie. Het haar hardhandig droogwrijven is het laatste dat je wilt. Het veroorzaakt juist stekelig en pluizig haar en je verliest er je natuurlijke structuur door. Wanneer je in bed stapt, draag het haar dan in een staart of bun, zodat het niet alle kanten op springt, en investeer eens in een beauty pillow.

Wat doet Anti-frizz?

Onze producten in deze categorie zijn vochtinbrengend en zorgen ervoor dat extra vocht van buitenaf (de lucht) de haarschacht niet kan binnendringen. Bovendien herstellen ze kleine haarscheurtjes in het haaroppervlak en pakken ze ruwe haarstructuren aan. Het haar wordt daardoor, op de lange termijn, beter controleerbaar en valt soepeler lang het gezicht.

© 2020 AboutOurBrands