Haarkleur Opfrissers

Trek een schilderij van de muur en je ziet de originele kleur van het behang erachter vandaan komen. Zo werkt het ook met haar, dat na verloop van tijd dof kan worden en aan kleursterkte kan inboeten.

Haarkleur opfrissers intensiveer je je haarkleur, door deze een nieuwe, glanzende kickstart te geven. Ook kun je ervoor kiezen highlights toe te voegen of over te stappen op een andere kleur.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

12 24 36

Haarkleur Opfrisser

Onze voedende ‘kleurbommen’ met niet-permanente kleurpigmenten geven je haar een kleurrijke opfrisser. De maskers hydrateren en verminderen kroezen voor een zijdezacht en glanzend resultaat. De kleur gaat 10 wasbeurten mee, en zal geleidelijk worden uitgewassen. Het resultaat hangt af van de kwaliteit van het haar. Het masker zal sterker reageren op behandeld of poreus haar. Inclusief twee paar handschoenen van hoge kwaliteit.

Gebruik

Was je haar met shampoo, spoel en droog je haar om het voor te bereiden op de behandeling. Gebruik de handschoenen en breng het masker gelijkmatig aan op je haar of op delen waar je de kleur wilt, met vingers of een kam. Laat 3-10 minuten intrekken, afhankelijk van de gewenste intensiteit. Spoel af met water om overtollige kleur te verwijderen en werk af met conditioner.

Denk eraan om altijd je kapper op de hoogte te stellen wanneer je dergelijke maskers hebt gebruikt, aangezien je in de meeste gevallen niet direct na een behandeling mag bleken.

© 2020 AboutOurBrands