Zomerse gloed in de winter

Voor een duik in het openlucht zwembad moeten we nog even wachten en heerlijk bakken op het strand van Scheveningen of Noordwijk is er ook nog niet bij. Voor een lekker gezond kleurtje grijp je in de wintermaanden daarom naar andere middelen. En, waarom ook niet, in de zomer eveneens! Wij leggen je uit waarom.

Waan je aan de Australische kust

Bij AboutOurBrands zijn we continu op zoek naar de beste producten, de gezondste huid- en haar verzorgingsartikelen en de veiligste tools om je lichaam in topconditie te krijgen. Ook nu hebben we weer een ontzettend gaaf product in ons assortiment opgenomen, waar ons testpanel niet over uitgesproken raakte!

Zag jij jezelf al zitten onder de kerstboom met een lijkbleke huid? Of wil je je geliefde komende Valentijnsdag verrassen, maar dan het liefst wel met een gezond kleurtje op de wangen en zonder kleurverschil op delen van je lichaam? Het vliegtuig maar Mexico, Brazilië of Argentinië hoef je niet direct voor te pakken. De zelfbruiningsproducten van Bondi Sands helpen je vanuit je eigen badkamer op weg.

Geïnspireerd door het meest iconische strand van Australië, Bondi Beach aan de westkust van Sydney, en de wens om de ultieme bruine kleur voor iedereen toegankelijk te maken, bieden we je een unieke selectie zonproducten. Deze zijn er op gericht je een gelijkmatige bruin-gouden teint te geven, die je huid voortdurend hydrateert en voedt. Deze blijft daardoor langer gebruind.

Gezonde huidskleur in een flesje

Geen zonnebank meer

Een egaal bruin kleurtje krijgen is fijn, maar moeten we daarvoor massaal plaatsnemen onder de zonnebank? Uit onderzoek is gebleken dat de staling die deze apparaten afgeven schadelijk zijn voor de huid.

Elke keer dat je onder een zonnebank ligt, wordt je huid in een korte tijd blootgesteld aan een grote dosis uv-licht. Meer uv-straling betekent meer risico op huidkanker. Bovendien is het niet de manier om aan vitamine D voor sterke botten, tanden en een goede weerstand te komen. Daarvoor zul je toch echt de deur uit moeten en de zon in.

Om huidverdikking- en veroudering door teveel Uv-straling te voorkomen, raden we je aan dat bruine kleurtje via een zelfbruiningspray te gebruiken of je vooraf goed in te smeren met een zonnebrand die je optimaal beschermd tegen Uv-straling. Te veel in de zon liggen is natuurlijk nooit goed, maar wanneer je dit met mate en onder bescherming van de Bondi Sands producten doet, kan het geen kwaad.

Ook Solaris geeft je net even die extra boost, wanneer je deze in een handomdraai nodig hebt.

Bescherm je lichaam tegen de zon

En tijdens de zomer dan?

Toegegeven, heerlijk bakken in de zon is geen straf en dat willen we je dan ook zeker niet verbieden. Is de zomer eenmaal daar en ben je klaar om je handdoek op jouw afgebakende stukje kust neer te leggen, zorg er dan wel voor dat je goed bent voorbereid.

Ook hierin vervult Bondi Sands haar taak. Onze zonnebrandspray en lotion blijft goed zitten en werken na aanraking met water. Je kunt er dus gewoon mee zwemmen. De olie-variant die ook bruint, beschermt weliswaar tegen de zon, maar kan haar actieve bruiningsingrediënten voor een donkerdere huid wel verliezen door aanraking met water. Deze zijn nog wel aanwezig, maar worden niet meer volledig opgenomen door het lichaam. Blijf dus uit het water of smeer je na een frisse duik opnieuw in.

Onze zonnebrandproducten zijn geschikt voor alle huidtypes, zijn niet vettig en dragen bij aan een gehydrateerde huid. Bovendien trekken ze snel in, werken ze verzachtend en kun je geurvrij genieten van voldoende bescherming.

Na afloop van je zon, zee, strand dag, kun je gebruik maken van onze Body Wash. Deze heeft een zijdezachte textuur om je lichaam te voeden, verzorgen en hydrateren. Het verwijderd dode huidcellen en ander overtollig vuil en laat het lichaam na gebruik gladder aanvoelen dan daarvoor.

Oh ja, ga je op skivakantie of loop je überhaupt vaak rond met schrale op kapotte lippen? Denk dan ook eens aan onze verzorgende lippenbalsems, in de smaken: Watermelon, Wild Strawberry en Coconut!