Haarspray

Onze haarsprays helpen je haar volume te geven, in model te houden en geeft het een aangename, fruit- of bloemachtige geur.

Voor preventief gebruik voorafgaand aan een lange werkdag of juist op direct gewassen haar dat extra volume nodig heeft voor dat ene belangrijke feestje.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

12 24 36

Haarspray

De meest gangbare manier om haarspray aan te brengen, is door deze gelijkmatig over het haar te verdelen. Wist je echter dat je het ook kunt aanbrengen op je borstel om vervolgens te kammen? Zo pak je niet alleen de bovenste laag aan, maar verdeel je het ook over de lagen daaronder.

De spray geeft minder zwaarte dan de klassieke haarlak, waardoor je je minder zorgen hoeft te maken over de vraag of je haar na een aantal uren toch inzakt. Om dagelijks het beste resultaat te bereiken, is het aan te raden je haar voor het slapen gaan goed uit te wassen. Zo voorkom je dat je de volgende ochtend je nieuwe laag spray aanbrengt op de resten van de oude. Dit kan het effect van het product tegengaan.

Het grote verschil met vroeger, is dat haarsprays tegenwoordig meer doen dan enkel versteviging bieden aan het haar. Er bestaan varianten voor kort en lang haar en sprays die variatie bieden in de mate van hold. Dit staat telkens aangegeven op onze producten. De meest sterke hold biedt langere garantie, maar laat geen residu of plakkerigheid achter, wat je bij een standaard haarlak misschien zou verwachten, Of wat te denken van sprays die vocht blijven absorberen, ook na het gebruik van warmte stylingproducten?

© 2020 AboutOurBrands