Spa of Iceland

Spa of Iceland badproducten

De Spa of Iceland producten zijn ontwikkeld door de IJslandse cosmetische ondernemers Haraldur Jóhannsson en Fjóla Gudrun Fridriksdóttir. Hun passie voor het maken van cosmetische producten van hoge kwaliteit die worden beïnvloed door de IJslandse natuur, komt van nature voor hen omdat ze erg om hun omgeving geven door producten te maken die puur en schoon zijn, en ook milieuvriendelijk. De producten van Spa of Iceland zijn geïnspireerd op het schone water, de frisse lucht en de geothermische energie die belangrijke elementen van de IJslandse omgeving zijn.

Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

12 24 36

Maak van je badkamer een spa

De Spa of Iceland producten zijn geïnspireerd door de frisse lucht, het schone water en de geothermie die sterk aanwezig zijn in het IJslandse klimaat.

De luxueuze bad productenlijn voor huid en haar van Spa of Iceland zijn voor 95% op natuurlijke basis en zijn veganistisch. Bovendien bevatten ze echt IJslands zeezout.

Spa of Iceland badproducten

Spa of Iceland kenmerken

Veganistisch gecertificeerd

Het Certified Vegan-logo is een geregistreerd handelsmerk, voor producten die geen dierlijke producten of bijproducten bevatten en die niet op dieren zijn getest.

95% natuurlijke ingrediënten

De producten van Spa of Iceland bevatten altijd 95% natuurlijke ingrediënten, wat bevestigt dat alle producten ingrediënten bevatten die direct uit de natuur komen. Spa of Iceland is in harmonie met de natuur.

IJslands Zeezout

Spa of Iceland bevat puur zeezout dat afkomstig is van een IJslandse producent van duurzaam zeezout. Het zout bevat een grote hoeveelheid magnesium, calcium, natrium en kalium. Bij de productie van het zout wordt geothermische energie gebruikt.

Spa of Iceland Badzout

Over het Zout

Spa of Iceland's zeezout is afkomstig van een duurzame IJslandse zeezout producent die het mineraalrijke zeezout in de laatste fase van verdamping koopt. Het zout, dat bitter smaakt vanwege natuurlijke mineralen die toenemen in de laatste fase van verdamping, is wat we gebruiken in onze badlijn.

Het zeezout is rijk aan magnesium, calcium, natrium en kalium die de huid verzachten en de textuur verbeteren, een mooie en gezonde huid bieden en een gezonde hoofdhuid ondersteunen.

Onze producent gebruikt geothermische energie als de enige energiebron tijdens het hele proces, wat betekent dat het hele proces nul koolstofvoetafdruk achterlaat op het milieu en geen CO2- en CH4-uitstoot.

SPA of ICELAND producten

Alle Spa of Iceland producten zijn voor 95% op natuurlijke basis en veganistisch. Bovendien bevatten ze echt IJslands zeezout.

Spa of Iceland badproducten

Bevat puur IJslandisch zeezout, welke rijk is aan magnesium, kalium, calcium en sodium. Het zout reduceert zwellingen, verzacht de huid en zorgen voor een verbeterde textuur ervan.

Een perfect op elkaar afgestemde mix van zouten en natuurlijke essentiële oliën hebben een geweldig effect op je lichaam en geest.

 • Douchegel: Zacht & verfrissend.
 • Handzeep: Teder & verzachtend.
 • Badzout Maria: Verzorgend.
 • Badzout Sara: Energierijk.
 • Badzout Fjola: Verzachtend en hydraterend.
 • Witte Zeezout scrub: Verzorgend en hydraterend.
 • Zwarte Zeezout scrub: Ontgiftend & Voedend.

Spa of Iceland Haarproducten

 • Shampoo: Revalitiserend & hydraterend voor alle haartypes.
 • Conditioner: Verzorgend & versterkend voor alle haartypes.

Spa of Iceland Huidproducten

 • Body Soufflé: Luxe voedzame lichaamssoufflé.
 • Handcreme: Verzachtend en voedzame handcrème.

Spa of Iceland Geurkaarsen

 • Geurkaars Fjóla: Rustgevend
 • Geurkaars María: Verzorgend
 • Geurkaars Sara: Energiek

Spa of Iceland geurkaars

© 2020 AboutOurBrands