Haarmasker

Heeft je haar veel te verduren gehad? Ben je door weer en wind gegaan en kamp je met dof, pluizig of andersoortig haar? Probeer dan eens een haarmasker.

Een haarmasker voedt de haren intensief en dringt nog dieper door tot de wortel dan een conditioner. Onze maskers zijn er voor elk type en doel, zoals bijvoorbeeld het bestrijden van statisch haar, het toevoegen van textuur en glans of het aanvullen van vocht en zout. Bovendien ruiken ze, stuk voor stuk, ook nog eens heerlijk.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

12 24 36

Wat is het nut van een haarmasker?

Een haarmasker is een diep reinigende verzorgingsmethode voor je haar. Het masker, of anders een conditioner, is onmisbaar voor je net gewassen haar, juist omdat op dat moment je haarschubben volledig open staan. Het haar is daardoor gevoeliger en kan sneller afbreken. Een verzorging na de shampoo sluit de schubben, waardoor het haar gladder en makkelijker doorkambaar wordt.

Haarmasker of conditioner?

Een conditioner is absoluut een goede manier om je haar, na een wasbeurt, van aanvullende verzorging en ‘herstelwerkzaamheden’ te voorzien, maar een haarmasker is net een tandje rijker aan vitamine en dringt ook intenser door in het haar. Haartypes die baat hebben bij een haarmasker: droog en niet gekleurd haar (2 a 3 keer per week). Heb je normaal, lichtdroog of fijn haar, kies volstaat een conditioner. Je lokken een extra cadeautje geven met een wekelijks haarmasker kan overigens ook bij deze haartypen geen kwaad.

© 2020 AboutOurBrands